Guestbook

Welcome to J. Ahola’s refurbished guestbook, let’s hope that spamming arseh*le stays away this time ;)

So please, let’s do this with commenting feature. Stay cool, argue well and behave :)

PS: the archive of old guestbook will appear here soon.

1,915 Comments on “Guestbook

 1. Tuon kertomani 28.7. Pieksämäen Vanhoilla Veturitalleilla Veturitorilla keikan lisäksi Jii on tulevana kesänä myös siinä huudeilla, eli Juvalla Juva Rokkaa 30.6. ja Kuopiossa Viinijuhlilla 3.7. So nice! <3

 2. Ihanaa ystävänpäivää Jarkko, bändi ja fanit! Keikkoja odotellessa ja toivottavasti silloin kokonaan kunnossa. Kinttu on luutunut ennallaan ja tänään ensimmäinen aamu viiteen päivään, että kuume on alle 40 astetta. Täältä tullaan vielä!!!

 3. Jarkko, olisko mitenkään mahdollista, että tulevalla kiertueella soittaisit rummut ihan kokonaiseen biisiin?

 4. Tosi hienoa kuulla että uusi levy alkaa valmistua! Konsertteja odotellaan jo 🙂.

 5. Hyvää viikonloppua kaikille. Mihis olette kadonneet? Joko on kevättä rinnassa? :)

  • Maaliskuun konsertteja kovasti odotan. Eipä ole onneksi enää pitkä aika.
   Valoisaa kevättä kohti mennään. Kaikille faneille hyvää kevään ja konserttien odotusta.

   Anna Kotkasta

  • Hyvää viikonloppua myös toivottelen. Täällä ollaan!!! Valon määrä lisääntyy, ja matkapäiväkin lähestyy. On kiva, kun on taas “vanha” arki ja harrastukset pyörähti käyntiin, eli kuorolaulu ja tanssitreenit. Jarkon levyt soi ja YouTubesta katselen usein Jiin ja Waltterin yhteisvetoa Bridge Over Troubled Water, sillä mulla on sen verran ikää, että se alkuperäinen aikoinaan jo kolahti kovaa. Uuden levyn ilmestymistä ei enää millään jaksaisi maltilla odottaa… Romanssi -konserttiin Turkuun on lippu hyvälle paikalle. Täällä Kaarinassa ei ole lunta, mutta eipä pakkastakaan kunnolla. Kevättä kohti mieleni jo laukkaa…

   • Kiitos. Hyvältä kuulostaa teidän suunnitelmat. Pitkien pyhien jälkeen arkeen palaaminen tuo tietynlaista rytmiä ja ryhtiä, vaikka kyllähän sitä on hyvä välillä olla ihan joutenkin, jos se vaan on mahdollista. Eipä ole lunta riesaksi asti, muta en sitä nykyisin enää kaipaakaan. Aikoinaan kun harrastin laskettelua, talvea kovastikin odotti – nyt tuskin uskaltaisin enää mäelle nousta. Ainakin alastulon kanssa olisi kovinkin epävarmaa. Saisivat ehkä moottorikelkalla käydä noutamassa. Kevättä kohti joo – tulisipa jo narsissit kauppoihin. :D

 6. Mahtavaa vuoden vaihtumista Jarkolle ja kaikille faneille!!! Ollaan itse kukin varovaisia ilotulitteiden kanssa, ettei tule pipejä. Itse otan hyvin rauhallisesti, jalka paketissa. Onnellista uutta vuotta kaikille!!!

 7. Jiille ja kaikille muillekin toivotan oikein hyvää uutta vuotta! Tuokoon se sopivassa suhteessa haasteita, tyventä, iloa, uusia kokemuksia ja harmoniaa.

  Innolla odotan jo maaliskuun kalenterimerkintää Jiin Järvenpään-keikasta! :)
  Juu, on mulla elämä, mutta vähän vaan täpisen jo – on kiva, kun on jotain spessua, jota odottaa :))

  • Täpise ihan rauhassa. Se tunne on jokseenkin tuttu. Aiemmin tuli käytyä tiuhempaan keikoilla, mutta työ- ja elämäntilanteiden mukaan on aina mentävä. Mutta se, että kun on mitä odottaa keikkarintamalla, on jo sinänsä tosi mukavaa ja antaa virtaa kaikenlaisiin arjen asiohinkin. Ja keikan jälkeen sitä virtaa riittää pitkäksi aikaa.

   • Jep:) Mä oon menossa ensimmäistä kertaa nyt Jarkon keikalle, olen ns.uusi fani. Elämäntilanne eli työn ja perheen yhdistäminen on joskus aikamoista palapelin kokoamista; siksi ihan todella kivaa kun löytyi mahdollisuus nyt päästä!

    Jarkko: vaikka olenkin nyt vasta löytänyt musiikkisi, on se antanut minulle äärettömän paljon! Silloin, kun arki on enemmän sitä alamäkeä ja vastusta, musiikkisi auttaa pieneksi hetkeksi päästämään irti negatiivisista fiiliksistä. Laitan silmät kiinni ja uppoudun vain musiikin tuomaan hyvään oloon ja rauhaan. Erityisesti kauniit joululaulut ja niiden syvä tulkinta, joka kuuluu äänestäsi, koskettavat kovin levollisesti. Kiitos näistä tulkinnoista, äänelläsi tuot iloa ja lohtua. Arvostan! Keep up the good work :)

 8. No jopas piristi mieltä Jiin ja kumppaneiden dokkari Tampereen kirkosta. Kiitos paljon siitä.

 9. Ihanaa, rauhallista ja levollista joulua Jarkolle! Kiitos kuluneesta vuodesta. Nyt on lupa töpötellä villasukat jalassa, glögimuki kädessä ja tukka takussa ihan hiljakseen. Niin minä aion tehdä. Hyvää joulua kaikille!
  ❤ :lla Sari

Leave a Reply