Guestbook

Welcome to J. Ahola’s refurbished guestbook, let’s hope that spamming arseh*le stays away this time ;)

So please, let’s do this with commenting feature. Stay cool, argue well and behave :)

PS: the archive of old guestbook will appear here soon.

2,191 Comments on “Guestbook

 1. Kiitos Jarkko ja bändi eilisestä Espoossa. Ihan parasta! Ensi viikolla Järvenpäässä tulee sitten vihdoin ja viimein lupaamani tekele…
  ❤️:lla Sari

 2. Kiva ylläri oli tänään aamuvuorossa: Jii Huomenta Suomi-vieraana. Kiitos tuosta! :)

 3. The best this kind of a CD I`ve ever got from Jii. At the same time so rock, so sensitive, so energic – and the interpretations and the backgrounds produced so artistically and thoughtfully. Thank you. This brings so much wellbeing for me while days get shorter and darker. But: only 11 weeks, and days will start be longer again! Let`s enjoy the atmosphere of Jarkko Ahola`s new Metallisydän-CD.

  • I feel the same. So wonderful album this Metallisydän. So special.

 4. Kiitos Jii! Metallisydän on upea albumi ja biiseistä kaksi nousee yli muiden: nimibiisi Metallisydän ja Holy Diver. Kenties kuullaan näitä konserteissakin?

  • Pari biisiä ehdin kuunnella ennen iltavuoroon lähtöä. Jo niiden perusteella uskallan veikata Jii:n tähän asti parasta tuotosta. Toki pidän muistakin Jiin levyistä. Mukava palata illalla töiden jälkeen asian äärelle. :D

 5. Jarkon uusi Metallisydän-CD varattu LevykauppaX:stä. Ihanaa, tässä syksyssä paistaa aurinko sit ainakin 4.10. <3

  • So big stories in the lyrics…This CD is going to be a touching experience, when Jarkko interprets those stories!

    • Mä odottelen kyseistä levyä ihan muuten vaan. Ei ole enää montaa päivää, kun sitä upeaa albumia pääsee kuuntelemaan ja hypistelemään. Ja lauantaina konserttiin!

 6. Radio957.fi sivulla voi äänestää manserock biisejä, äänestin tietysti Jarkko Ahola: Mä tuu sun luo.

 7. Moi Jarkko, onko sinulla elektronista tai fyysista osoitetta johon voi lahettaa postia?

  • Kiitos linkistä, oli mukavaa kuunneltavaa. Jarkko, sun nauru on ihana ja valloittava joten jos saan pyytää, naura paljon ja usein :-)

 8. Myöhästyneet synttärionnittelut “vanha mies” :D Mielestäni kylläkin olet mies parhaassa iässä <3 Lokakuussa nähdään!

 9. Ihanaa syntymäpäivää ja paljon onnea Jarkko!!! Iso hali myös…🥰 😘 Viialassa saat sitten pienen yllätyksen.

 10. Onko missään julkaistu tietoa bändin kokoonpanosta syksyn kiertueella? On ollut erilaisia kokoonpanoja, ja mielelläni kuulisin millainen kiertue on tulossa, ennen lipun ostamista. Mielestäni PianoForte-kiertueella oli parempi kokoonpano kuin kesällä, oma äänesi pääsi kevään kiertueella paremmin esille. Voisiko kiertueiden tullessa myyntiin myös kertoa, millainen bändi on mukana? Helpottaisi ostopäätöstä, kun konsertteja ei aina ole aivan kotiovella ja joutuu miettimään, kuinka kauas kannattaa lähteä.

 11. Toivottavasti ensi vuonna tulet Jyväskylään pitämään konsertin :) Milloinkahan uusi levy ilmestyy? Mielenkiinnolla odotan. Mukavaa loppukesää ja syksyä. Muuten Delilah oli ihan mahtava.

 12. Pyynikki päätti komeasti kesän keikat🌟Iso kiitos 🌹🌹🌹kaikille

 13. Kiitos mahtavasta Pyynikin keikasta! Malttamattomana odotan uutta levyä! ♥️

  • Kiitos Jarkko jälleen kerran musiikkinautinnosta Pyynikillä. Olipa taas sellainen konsertti, että toipuminen vie aikaa. Aivan upeaa. Kiitos myös bändille. Olette kaikki ihania.

   Anna Kotkasta

 14. Kaikki Jarkon esitykset on upeita Elämäni biisi -ohjelmassa. Etenkin duetto Diandran kanssa oli mahtava, kun pidän molemmista. Sellaista olisi hauska kuulla lisää. :)

 15. Tom Jones jäi kakkoseksi – kuullaanko Delilah joskus keikoilla?
  Yhdellä kiertueella oli mukana hieno saksofonisti, en muista millä ja milloin, mutta koska hän palaa kuvioihin?

 16. Vaude Jii olit ihan mahtava tänään Elämäni biisissä livenä! Ja tosi komea puvussa myös! Toivottavasti kuulit kuinka vieraat kehuivat sinun esitystä!!

  • Joka kerta vieraat kehuu Jarkon tulkintoja. Se on mukavaa kuulla. Onnea Jarkko tästäkin erinomaisesti hoidetusta proggiksesta!

  • Samaakin mieltä. Tosin, kyl mää Jarkkoo mieluusti Tarja Turusenkin kanssa viel kiertueilla näkisin – ulkomaillakin. Kaikki aikanaan. Siinä mun suosikit mies- ja naisartistit. Muksaa kesän jatkoa! Täs viel syksyllä jatkuu puolet lomasta, ja sellasta reilun kilsan nousua tiedossa tuolla peukalon suunnilla. ;)

   • Minäkin olen aina toivonut että Tarja ja Jii tekisivät jotain yhdessä :)

 17. DBTL / Turun Tuomiokirkko 27.7., ihan mahtava konsertti Jarkko +bändi, KIITOS! On sulla ihana ääni, kannatti taas tulla kuuntelemaan helteessä Oulusta saakka :)

 18. Metsänpeikko kiittää Rölli-peikkoa Mustion keikasta! Vai oliko se puutarhatonttu… Ai niin, ihan tonttu! 🤪

 19. Huikea rumpalikin tämä Jii! Olipa uskottava veto tuo Hurriganesin biisi Get on. Kiitos tästäkin!

 20. Nimipäiväonnittelut näin jälkikäteen Jarkolle! Matka esti onnittelut aiemmin. <3
  Keikkaasi odotellen…

 21. On mansikka-aika, kiva viettää nimppareita, Onnea Jarkko!

 22. Jarkko, haleja ja pusuja nimipäivääsi. Paljon onnea 🥰 💝💋!!!
  – Sari

 23. Hyvää nimipäivää, Jarkko! 🌹 Tällä viikolla jo Naantali!!!

 24. Jarkko ja Diandra voi mikä upea tulkinta Elämäni biisi ohjelmassa! Vaikka en kappaletta tuntenutkaan aiemmin. Diandra on kyllä yksi Suomen parhaista naislaulajista. Mitenkäs olisi yhteiskonsertti, teillä on molemmilla niin mahtavat äänet että teitä kuuntelisi mielellään yhdessä. Hyvää juhannuksen jatkoa vain kaikille.

  • Olipa mukava kuulla Arttu Viskarin kommentit Jiin ja Dianran esityksen jälkeen. Palautteeseen on helppo yhtyä.

 25. Leppoisaa juhannusta! Kun uudet perunat ja mansikat on syöty, voisi munkkikahvilla tai jätskillä vielä käydä mikäli säät suosivat! Iso hali ja kohti muumimaailmaa seuraavana vkonloppuna 😉.

Leave a Reply