Guestbook

Welcome to J. Ahola’s refurbished guestbook, let’s hope that spamming arseh*le stays away this time ;)

So please, let’s do this with commenting feature. Stay cool, argue well and behave :)

PS: the archive of old guestbook will appear here soon.

1,819 Comments on “Guestbook

  • Kiitos samoin! On niiiin ankeaa ja pimeää, mutta kynttilöitä poltellen haaveilee jo Jiin Joulukonsertista. Sieltä se joulukuu hiipien saapuu ja päästään nauttimaan Kirkkokonsertista, ihanaa… onneksi olen ostanut Jiin joululevyt, ja Romanssiakin olen paljon kuunnellut. Toivottavasti tulisi vähän pakkasta ja lunta ettei olisi niin synkkää!!! Siitä huolimatta pidetään mieli korkealla.

 1. Tämä ei sitten toteudukaan:

  “Peruttu! Dio Returns
  to 30.11.2017 19:00
  Paikka: The Circus, Kamppi, Helsinki”
  (lähde: http://www.meteli.net)

  Mikähän lienee ollut syynä perumiseen.

 2. Alkaa olla aika viritellä Jii:n joulu-CD:tä kohti kuuloelimiä. On hyvää unilääkettä näin yösydännä – kuten Romanssikin. Kiitoksen paljous, Jii tästä kaikesta.

  • Noh, Jii jakelee onnellisuuslääkettä musiikkimuodossa ja tunnustan, joululaulut on täällä jo alkaneet soida muun musan ohella! Ja Sylvian joululaulua voi kuunnella kesälläkin, on kokeiltu, toimii!!!

   Sitten ihan toinen asia: mua vaivaa ihan hirmuisesti tämän kauden Tähdet tähdet Queen -esitys…en tiedä onko tämä passeli paikka siitä kommentoida, mutta sanonpahan nyt kuitenkin…

   • Jepjep. Ymmärrän tunteesi. Ja mua vaivaa ihan hitokseen se, että meidän kaupunki otti tänne vierailuesityksen (tässä mainoksesta lyhennelmä): “…Champions, joka Queen-musikaali, jossa voit kokea yhtyeen tarinan sekä suomalaisen Bohemians-bändin hulvattomia seikkailuja maailmalla. Freddie Mercuryn roolissa nähdään Dimitri Keiski”.

    Ja montako kertaa olen näille kulttuurirahakirstunvartijoille tässä kaupungissa tolkuttanut, että nimenomaan Jarkko Ahola on tehnyt Queen-konsertteja ja tulkitsee Queenia täysille saleilla paremmin kuin kukaan muu tässä universumissa. Niin nämä jääräpäät täällä eivät sitten ymmärrä oikeasti mitä tekevät! Jos tämän lukevat, niin en kadu sanojani. Jästipäät on jästipäitä tässä kaupungissa. Ja en aio mennä moista katsomaan, olkoonkin miten queeniä.

 3. JP, Marco ja Tony vetivät upeasti eilen Vuosisadan kulttuurigaalassa. Mutta Northern Kings ei ole Northern Kings ilman Jarkkoa.

    • Kuka sanoi, että hän ei halunnut osallistua?
     Ehkä hän on liian kiireinen tällä hetkellä …
     hänen albuminsa tekemä työ voi vaatia enemmän huomiota ja aikaa …

     • Työn alla on mm. Hartwallin keikka, Joulukonsertit ja Albumi, ei voi vaatia Jarkolta mahdottomuuksia. Lepoakin tarvitsee itsekukin. Mukavaa syksyn aikaa ja talven odotusta kaikille!

 4. Hey
  I came across your song Kuutamon Poika and thought you have an interesting and beautiful voice.
  The covers that you do further are not really my type of music.
  If you ever feel like it there are 2 songs I think you could sing wonderfully, preferably a finnish version since I like to hear that language.
  Scarborough Fair, and One Last Time(dream theater).
  Greetings from the Netherlands

 5. Voi että odotan jo kovasti joulukuun 21. päivää, talvipäivänseisausta. Silloin päivä on lyhimmillään. Siksi odotan, että talvipäivänseisauksen jälkeen päivien valoisa aika alkaa pidentyä. Aluksi valo lisääntyy vain viisi minuuttia viikottain. Kevään edetessä päivän pidentyminen nopeutuu ja kevätpäiväntasauksen tienoilla 21.3. päivä pitenee Etelä-Suomessa jo 6 minuuttia vuorokaudessa. (lähde: http://www.suomenluonto.fi)

  JO se tieto, että enää 2 kk ja viikko, niin ollaan taas valon lisääntymisen ihanassa ajassa, aletaan odotella, että koska ne varpuset taas tulevat pensasaitoihin sirkuttamaan ja suunnitellaan narsissi-istutuksia… Nyt voisin jäädä sohvalle torkkupeiton alle sinne saakka…. Zzzzz…Zzzzz…Jaksuja, ihmiset! <3

 6. Kiitos, kiitos, kiitos Jarkko ja bändi eilisestä Kuusankoskella. Tapaamisesta saa jälleen puhtia tulevaan ja jaksaa odottaa joulukiertuetta. Ihan parasta!!!
  ❤ :lla Sari

 7. Hyvää viikonloppua kaikille! Vieläkin on jalat irti maanpinnasta Mikkelin Hauras-konsertissa sydämeeni jääneiden Jiin tulkintojen ansiosta. <3

  No ei siinä mittään, onpahan kevyempi lampsia sienimetsässäkin, kun menee liidellen – ei kompastu jokaiseen kannonkäppyrään. Ja nyt tulee kesäkin takaisin, eli nautitaan oikein kosolti siitäkin lämmöstä.

  Ja menkää nyt ihmeessä sinne Hauras-konsertteihinkin sitä lämpöä tankkaamaan.

  • Kiitos toivotuksista IrQ! Näitä kommentteja on aina niin mukava lukea. Matkaa täältä Turun liepeiltä tulisi reissailuun nyt ihan liikaa, mutta huhtikuinen Logomo sekä Tampereen 40vee nostivat myös täällä jalat irti maasta. . ja liput Arenalle sekä Mikaelinkirkkoon tuolla pöytälaatikossa odottavat, joten onhan tälle vuodelle aika tasaisesti konserttia ollut ja tulossa… ja videot ja YouTube tässä odotellessa soivat, niin ja Romanssi!!!

   • No hyvinhän siellä sitten on pullat uunissa, kun lippuja on jo pinoksi asti pöytälaatikossa. Ja Turussa asuminen nyt mielestäni jo sinällään on positiivinen asia. :)

 8. Kiitos, että joulukonsertti tulee nimenomaan Kallion kirkkoon ja sopivasti juuri ennen joulua. Ihan paras paikka ja aika virittäytyä joulutunnelmaan.

  • Kiitos Jii että tulet Jyväskylään näin vuoden tauon jälkeen! Taulumäen kirkossa soi todella kauniisti äänesi. Pari vuotta sitten kun jouduttiin piippuhyllylle, niin en nähnyt mutta kuulin ja se oli tärkeintä! Tänä vuonna oltava ajoissa. Toivoisin niin “Oi Jouluyö” tulkintaasi, se nostaa ihokarvat pystyyn!! Bohemian rhapsody olisi myös toivelistalla.

   • Niin, pitäisköhän sinne Taulumäelle tilata joku “kamarikuoro” että se Bohemian… onnistuisi?!!

 9. Joo, en ole itsekään lippuja vielä ostamassa, kun pitää katsoa, missä päin maailmaa sitä on joulukuussa.

  Oikein mukavaa syksyä minunkin puolestani.
  Tästä pientä virkistystä viikonlopulle:

 10. Nyt metsään immeiset. Kantarelleja on kosolti, ja suppilovahverotkin jo ovat nousseet. Ja puolukoita on paljon, ja ne ovat todella isoja. :D Siinä se keikkojen odottelukin helpottuu, ja aika kuluu mukavammin sammalikoissa kyykkiessä.

  • Nyt menee sammalikossa melko pitkään 😀, sen verran oli joulukonsertit kaukana, että jäävät väliin.
   Kevätkauden odotteluksi menee….mutta hyvää kannattaa ootella vähän pitempäänkin 👍.
   Ihanaa syksyä kaikille!

  • Juu kyllä on käyty metsässä, talven sienet on jo pakkasessa ja suolassa.Odottelen että puolukat kypsyvät kunnolla. On niin ihana taas odotella Jarkkoa J;kylään. Eihän se Joulu tule ilman Jiin konserttia, viime vuonnakin piti lähteä Kuopioon kun ei J:kylässä ollut. Mukavaa syksyä, sateista huolimatta!!!

 11. En tiedä olenko vanha fani, mutta Teräsbetonin keikoilla juoksin aikoinaan niin usein kuin ehdin. Sen jälkeen on tapahtunut kaikenlaista elämässä, nyt kun on pieniä lapsia, ei pääse niin usein keikoille. Mutta en pidä itseäni parempana fanina siksi että olin Teräsbetonin keikalla kymmenen vuotta sitten! Se oli varmasti vain sattumaa tai hyvää onnea, että olin sen ikäinen että oli aikaa ja energiaa käydä keikoilla vaikka monta kertaa viikossa, eikä ollut muita sitoumuksia. Jos olisin ollut silloin samassa elämäntilanteessa kuin nyt, en varmasti olisi päässyt niin monille keikoille, ja silloin olisi voinut käydä niin että olisin kuullut Jiistä vasta joululaulujen ansiosta. Niin se elämä menee ja ihmisillä on erilaisia elämäntilanteita, ja eri asiat ovat tärkeitä eri vaiheissa. Minusta on silti ihan mahtavaa aina kun Jii saa uusia faneja. Ei se ole vanhoilta faneilta pois että uusia faneja tulee lisää. Tietysti itse tykkään raskaammasta Jiistä ja Teräsbetonin paluu olisi ihan mahtava, mutta olen toisaalta pitkään toivonut, että Jii pääsisi tekemään ison areenakonsertin ja nythän se toteutuu joulukuussa. Sitä odotellaan jo nyt! Toivottavasti myös joulukonserteista yksi tai kaksikin sopivat aikatauluun.

 12. Jii, en ymmärrä miksi faneja pitää laittaa tärkeysjärjestykseen sen mukaan onko uusi vai vanha vai alkuperäinen vai nykyinen fani, vai Teräsbetoni-fani vai AHOLA-fani vai Romanssi-fani vai joululaulufani. Mielestäni vanhat fanit ovat tärkeitä koska he ovat olleet mukana alusta asti, ja uudet fanit ovat yhtä tärkeitä koska he ovat mukana nyt. Myönnän että joskus tulee ikävä pieniä klubikeikkoja ja varsinkin AHOLAn keikkoja mutta kyllä minä sen ymmärrän myös että ilman joululauluja ja iskelmälevyä ei olisi konserttisalikiertueita eikä areenakonserttia. Ei me AHOLA-fanit areenaa vielä täytetä ;) Mitä väliä sillä on, löysikö joku fani Jiin Teräsbetonista vai joululauluista, jos se fani on iloinen siitä että löysi Jiin musiikin? Maailmassa on niin paljon eri arvoisuutta ja erimielisyyttä, eikö musiikki ja fanittaminen voi olla sellainen asia jossa kaikki ovat saman arvoisia ja yhtä tärkeitä?

 13. Kiitos Jarkko ja kaikki soittajat eilisestä konsertista. Hienoja yllätyksiä. Harppu on ihastuttava soitin, sopisi niin hyvin joulukonsertteihin. Ja kyllähän kaikille tuli selväksi, mitä yleisö haluaa kuulla ja nähdä jatkossakin… Teräsbetonin!!!

  • Eilisessä konsertissa en ollut mukana, mutta olen iloinen teidän puolesta, jotka siellä olitte. Olen täysin samaa mieltä Sarin kanssa: Teräsbetonia kiertueille kaivataan takaisin. Teräsbetoni-kokoonpano sai aikoinaan minut kuuntelemaan koko raskaamman musiikin genreä ja tietämään Jarkon olemassaolosta. Teräsbetonin edellekäynyttä ei vaan ole.Tunnelman nousu on Teräsbetonin keikoilla ihan omaa luokkaansa.

  • Sellainen juttu vielä, voisitko Jarkko julkaista ne Tampereen konsertin videoklipit jossakin? Niiden puheosuuksista kun ei paikan päällä saanut mitään selvää.

 14. Miten oisi pienoismalli-Jarkko vaikkapa heijastimena tai avaimenperänä? :D Tulisi ainakin pidettyä heijastinta mukana.

 15. Oulusta lähdettiin aamuviideltä liikkeelle 😀….Kohta pääsemme synttärikonserttiin, nam!

  • KIITOS!! Olipas synttärikattausta kerrakseen…..ja kivoja ylläreitä.
   Aina se sulta priimaa pukkaa!

  • Jyväskylästä lähdin aamulla ja olen pari yötä Tre:lla. Mahtimies mahti konsertissa oli näkemisen ja kuulemisen arvoinen! Todellakin hieno kokemus jälleen. Koko kattaus oli uskomaton, musiikki historia käytiin läpi ja Teräsbetoni oli kirsikka synttärikakun päällä. Vielä kerran Onnea ja musiikin täyteisiä vuosia eteenpäin!!!

Leave a Reply