Guestbook

Welcome to J. Ahola’s refurbished guestbook, let’s hope that spamming arseh*le stays away this time ;)

So please, let’s do this with commenting feature. Stay cool, argue well and behave :)

PS: the archive of old guestbook will appear here soon.

1,982 Comments on “Guestbook

 1. Posting it once more, because first post lost…
  So:
  24. August is birthday of many famous people, from past till nowadays. Today birthday celebrate president Sauli Niinistö. Onnea!
  Also today there might be a fun party if there comes together musicians, who today also have a birthday. For example, electronic music Jean Michel Jarre … or well-known English singer-songwriter, best known for his work with Uriah Heep – Ken Hensley.

  Jarkko many times was sung Ken’s songs – “Easy Livin'”, “Lady in Black”.
  Especially I like “Lady in Black” what was performed this year spring (18.March) at “Hauras” tour. It was in Helsinki at Savoy teatteri. Very nice venue with excellent sound and performance was with magnificent lights. I liked as musicians arranged that song with slow and misterious intro, then Jarkko did very exciting vocal part and played acoustic guitar, fantastic performance … and … and even audience were invited to sing along…:)
  Fantastic concert and fantastic sound and scene. Big thanks to Jarkko about and big thanks also musicians in band.

  So… today we celebrate Jarkko’s birtday… and we can say… we celebrate “Magician’s birthday”… again Ken’s Hensley song.
  I think songs first part suitable for today’s Jarkko jubilee – best wishes and Kippis! 😊
  And as song tells at end… we all live, accepting challenges let’s doing work through hardships get to winning and be happy be reached good result.
  Wishing Jarkko to get new good results and be happy! 😊

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=Yvw7OGZ6vjo?rel=0&w=560&h=315%5D

 2. ONNEA RAKAS JARKKO! Sinulle ikääntyminen tekee ainoastaan hyvää. Harmitus oli suuri, kun ilmoitit, ettet ole vastaanottamassa onnitteluja lauantaina. No, sallitaan tämän kerran. Saat lahjasi sitten jollakin syksyn keikalla. Kaikkea hyvää, kaunista ja ihanaa juhlapäivääsi!
  T. Sari

 3. Liput ostettu areenakonserttiin! Koko Suomi yritti kai sitten ostaa lippuja yhtä aikaa maanantaina, kun ne hupenivat aivan silmissä.

 4. :DD Voi helevati, kun oli hauska videoklippi. Karaokea kehiin. Sitä tässä olen itsekin aina tilaisuuden tullen harrastanut. Jyvä Jii! Tulipas irtonainen olo, kun tuota katseli. :DDD

  • Kyllä vain. Samoin Judas Priest: Diamonds and Rust. Jarkon tulkintana oisi upeaa kuulla… Pidän tuosta biisistä paljon.

 5. Mahtava uutinen Hartwall-Areenan konsertti! Kaksi hienoa miestä samalla lavalla…

  • No on kyllä. Ja upea on kuvakin. Jarkko senkun komistuu vuosi vuodelta. :)

   • Ja nuo Jarkon ihanat harmaa raidat…todellakin pukee häntä!!! Waltteri ei kiinnosta mutta hieno kuva kuitenkin.

    • Minusta kaikki Jii:n erilaiset esiintulot ovat kiinnostavia. Vaikken aina pääsekään kaikille mielenkiintoisimmille Jii:n keikoille, hengessä mukana aina silti olen, ja aina se omaakin mieltä ylentää, kun huomaa Jii:n uudesta proggiksesta infon. On se kiinnostavaa nähdä, mihin Jii vielä päätyykään. Miehellä on rajattomasti lahjakkuutta, muuntautuvuutta, rohkeutta ja ennakkoluulottomuutta, ulkoiset ominaisuudet siihen vielä päälle, niin mitäpä tuota muuta osaan enää asiaan sanoa. Tervemenoa Jii, vain taivas on rajana sinun kyvyillesi ja karismallesi. :)

     • Tuohonpa ei ole mitään lisättävää! Kaikkea hyvää tulevaan.
      Älä kuitenkaan ala potemaan samanlaista neljänkympin kriisiä kuin itsellä kävi…..vaihdoin alaa 😀

   • Näkyvät jotkut purnaavan tuolla artikkelin palautteissa tuota Dion esiin nostamista nykyteknologian avulla. Minusta tuo on kunnioitusta edesmennyttä taiteilijaa ja hänen tuotoksiaan kohtaan. Onhan tehty jos jonkinnäköisiä teatteri-esityksiäkin edesmenneistä taiteilijoista. Mitä pahaa siinä on, jos teknologian avulla tuodaan edesmennyt taiteilija yleisön eteen. Toivottavasti tuosta kuullaan näilläkin sivuilla… :)

 6. Mittees kuuluu immeiset? Onko kesä mennyt hyvin? Mulla on mennyt pihassa kukkia nyppiessä ja hypistellessä ja lomaillessa vielä. Kaksi keikkaa tullut käytyä ja muutama kaupunkireissu. Sitä tyytyy nykyisin yhä enempi vähempään… Olen koettanut opetella elämään tässä hetkessä, jotain tietoisen läsnäolon tapaista vissiin…Ei kyllä nyt enää ajatus kulje sujuvasti tähän aikaan yöstä. Hyvää kesän jatkoa kaikille! Vielä sitä on jäljellä – kesää…

  • Kiitos kysymästä IrQ, ihanaa kesän jatkoa sinullekin! Täällä mökillä on vietetty pari viikkoa ja kolme vielä edessä. Sitten ollaankin ihan metsän peikkoja koko sakki….Jarkon synttäreille pitää yrittää muuntua jälleen ihmiseksi…

   • Hyvää kesän jatkoa vaan! Malttamattomana odotan jo elokuuta ja Jarkon synttärikonserttia. Tämä kesä nyt näyttää olevan tällainen vaihteleva…mutta kesä kuitenkin…Niin ja onhan sitä tosiaankin vielä jäljellä ?.
    Toivottavasti sinäkin Jarkko oot ehtinyt lomaillakin. Nähdään elokuussa!

    • Hyvää loppukesää mitä on jäljellä! Alkaa kohta tosissaan pimentyä yöt ja syksy hiipien saapuu. Kesän säät ovat laidasta laitaan heitelleet, viimeinen viikko lomaa! Ihan mukava mennä töihin pitkästä aikaa. Jos jotain hyvää on sanottava sateista, innokas kun olen käymään marjassa ja sienestämässa niin sieniä tulee kyllä. Toivotaan että aurinko vielä lämmittää. Kateeksi käy teitä jotka pääsette Jarkon juhla konserttiin. Nauttikaa ja kommentoikaa sitten!!!

 7. Onko Jarkko Aholalla kappale kyyneleet vai onko se tämä Big O klassikko Crying eli kyyneliin?

  • Kyseinen kappale löytyy Romanssi-albumilta.
   Voit kuunnella Youtubessa tai Spotifyssa.

 8. Ystävät… Järkytys oli suuri, kun eilen ostin pari lippua lisää Kuusankoskelle. Eihän se ole myynyt vielä oikein mitään! Aletaanpa nyt joukolla myymään noita lippuja, jotta saadaan mökki täyteen, niinhän Jarkon keikoilla on ollut tapana olla. Tuskin se on Jiille mielekästä tulla esiintymään puolityhjälle salille. Yhdistetään voimat, kootaan sotajoukot ja taistellaan sali täyteen!!!

  • Voi miten mielelläni tulisin, mutta matkoilla tuolloin. Toivottavasti sali täyttyy…..konsertti on niiiiiin ihana!!!

  • Katselin juuri Jykylän keikalta Lady in black, se on niin mahtava että nyt kyllä aion ostaa liput vielä Mikkeliin syyskuussa. Ihmiset ovat hitaita syttymään, joten uskotaan ja toivotaan että salit täyttyvät. Hauras konsertti on kyllä nähtävä jokaisen joka ymmärtää hyvän musiikin ja ennenkaikkea hyvän artistin päälle jotain!!!

    • Mikähän tuokin kysymysmerkki lienee…..painovirhe paholainen….pitäis olla peukku 😀

   • Hauras-konsertti oli todellakin ns. “täyttä törinää”. Ja joo, Lady in black yllätti totaalisesti. Mitähän yllätyksiä sieltä seuraavalta levyltä taas pulpahtelee. Jii osaa yllättää. :D

  • Mahtavaa juhannusta Jarkolle ja kaikille faneille täällä ja muualla. Synttärikeikkaa jo kovasti odotellaan. Ikävä on…

 9. Mukavaa Juhannuksen aikaa, ihmiset! Pysykää pinnalla.
  Ha det trevlig Midsommar tid, vänner. Fastna på ytan.
  Happy Midsummer time, friends! Stay on the surface.

  • Kiitos samoin kaikille kiireetöntä Juhannusta! Nautitaan keski-kesän juhlasta vaikka olisi minkälainen sää ja päiväthän alkaa lyhenemään. Ei surra, lomat edessä ja on kesää jäljellä vielä paljon. Juu ja pinnalla pitää pysyä mikäli uimaan sattuu menemään, kuvitelkaa olevanne korkkia!!

   • Mukavaa jussia vaan kaikille….saunassa ainakin on lämmin ?!

 10. Hei kamut! Jos haluatte pikaisesti euforisen olotilan, niin kokeilkaas laulaa biisi “Taivas lyö tulta” (Teräsbetoni) laivan karaokessa. :DD Koettu on. Tuli muuten taas hyvät aplodit. Ja samalla taas nuorten herrojen joukko kävi kehumaan Jarkko Aholan musiikillisia aikaansaannoksia. Sitä oli ilo kuunnella. Eipä siihen ollut lisättävää. Kansa on puhunut. :D

   • ;) Jepjep. Aion joka kerta vetäistä Teräsbetonia, kun käyn Siljalla. Harmi vaan, kun vihkosessa ei ole TB:ltä kuin Metallisydän ja Taivas lyö tulta. Saisivat laivoilla uudistaa vihkonsa. :)

    • Moni nuori ei tiedä edes kuka on Jarkko Ahola tai teräsbetoni, ne vaan kuuntelee Räppiä, jota on vaikea tavallisen pulliaisen tulkita. Käy useasti Siljalla, jospa rupeaisivat huomaamaan miten mahtavia biisiä on olemassa, niin ja tietysti kannattaa “vetästä” monta kertaa. Risteilyrikasta kesää kaikille!

     • :). Nämä mainitsemani herrat olivat n. 25 v. Kovasti eläytyivät TB:n musiikkiin, ja tulivat puhumaan biisin jälkeen kanssasi Jarkko Aholasta, hänen monipuolisuudestaan ja nykyisistä projekteistaan. Nämä herrat ainakin olivat ilahduttavan hyvin perillä Jii:n mestoista. :) Mut joo, räppiä omakin yli 25-v poikani kuuntelee pääasiassa, mutta sen lisäksi diggailee heavy-musaa, myös TB:tä, Dio:a, Arch Enemy:ä, etc. Niin, ja RJ:a. Poikani oli sisarensa kanssa jo ennen minua tutustunut TB:n musaan. Että meillä se meni niinpäin, että mitä nuoret edeltä, sitä minä “kalkkis” perästä. :DD

 11. Nautinnollisia kesäpäiviä kaikille ?! Kyllä se kesä sieltä tulee….

   • Mukavaa kesää kaikille ja eletään toivossa että tuo “yläkerran Arska” lämmittäisi tätä viluista kansaa. Kohta on Juhannus ja heti perään Jarkon päivä, juhla juhlan perään…Yksi hyvä puoli kylmässä keväässä oli…itikoita ei hirveästi ainakaan vielä ole näkynyt! Olen vähän odotellut josko Jiiltä ilmestyisi kesän kunniaksi uusi levy.

    • Tuliskohan tuo synttäreiden kunniaksi…..odotellaan! Hyvää kannattaa ootella pitempäänkin ?.

     • Just Maarianhaminasta palasin 6 päivän reissulta. Siellä paistoi aurinko päivisin, yöaikaan välillä satoi. Hyvin sai siellä rusketusta, kun kävelin parhaimpina päivinä n. 4 tuntia yhtä soittoa. :D Kyllähän tuo luonto on alkanut täällä kotikonnuillakin vihertää sillä aikaa.

 12. Hautasin mieheni toissapäivänä. Olemme molemmat Jarkon ihailijoita ja maaliskuussa olimme ihanalla Savoyn keikalla Helsingissä. Varmaan olisi tullut muitakin keikkakokemuksia, mutta kohtalo päätti toisin ja vei minulta mieheni täysin yllättäen.. Muistotilaisuudessa soi Jarkon Adagio ja Minä olen muistanut. Kiitos Jarkko <3

  • Onneksi muistoja ei kukaan vie pois ?. Jaksamista sinulle ja voimaa Jarkon musiikista.

   • Osanottoni! Aika kultaa muistot…Kyyneleet tulivat silmiin kun ajattelin tilaisuutta ja liikuttavaa Adagioa.

 13. 40v-bileet, saako toivoa…? Dreamtalen aikaisia biisejä jokunen mukaan, Teräsbetoni lavalle, samoin Northern Kings… Nämä jos toteutuisi, niin täydellistä!!!

 14. Ihan mahtava uutinen tuo juhlakonsertti! Valitettavasti en pääse kun ehdin jo varata muuta kesämenoa, mutta upeaa ja ikimuistoista konserttia kaikille onnellisille jotka pääsevät! Kuulostaa todella hienolta!

   • Mahtavaa, Jarkon synttäreille!!! Joutui tosin tyytymään 6. riviin kun lipunmyynnin sivusto ei ollut yhteistyökykyinen. Parhaat paikat menivät siitä silmien edestä. Näin kaukana katsomossa en ole koskaan ollut, mutta tällä kertaa näin.

  • Hieno uutinen, harmittaa, en pääse Juhlakonserttiin koska olen minäkin varannut muuta menoa, mutta toivottavasti tulisi uusinta myöhemmin vaikkapa K-Suomessa. Hienosti mukautuu nuo Jiin sääret neloseen!!! Upea kuva ja komea mies!

   • Hieno homma tulossa. Joo, vekkuli tuo “40”-asetelma.En tosin ihan heti hokannut, kun ekaa kertaa katsoin, että ohan siinä nelonenkin. :) Jotenkin vaan katsoin Jiin kasvoja, pähkäilin, jotta onko lyhennyttänyt hiuksiaan 10 senttiä…

    • 10 senttiä on jo paljon…Konserttiliput ostettu, tietysti!

  • Täällä yksi onnellinen, jolla on lippu konserttiin erittäin hyvältä paikalta. Elokuuta odotellessa ?

 15. Lukutoukan mietteitä: Ystävät rakkaat, oletteko koskaan tulleet ajatelleeksi, että haukottelukin on empatiaa. Se on yksi somaattisen empatian tapahtuma. Muita vastaavia on mm. se, että joko tietoisesti tai tiedostamattaan peilaa toisen henkilön ilmeitä ja asentoa intensiivisesti häntä kuunnellessaan. Silloin voi päästä sisälle toisen tunnetilaan. Empatia on autonomisen hermoston tila, jolla on taipumus mukailla toisen henkilön autonomisen hermoston tilaa. Aivoissa on ns. peilisoluja, jotka peilaavat toisen olennon aivosolujen toimintaa. Nuo peilisolut aktivoituvat katsottaessa ja jopa kuviteltaessa toisen olennon toimintaa. Silloin aivot aktivoituvat samoin, kuin jos itse olisi toimijana. Em. haukottelukin välittyy peilisolujen kautta. Lähde: Rothschild/Apua auttajalle. Myötätuntouupumuksen ja sijaistraumatisoitumisen psykofysiologiaa. Tämä näin offtopicina tällä kertaa. Tuskin kukaan pahastui. :D Kiintoisimpia lukemiani kirjoja.

 16. Orvokkeja, orvokkeja. Niitä tässä tänään laittelin piharuukkuihin. Ja shhh…ihan näin meidän kesken: laitoinpa jo suihkulähteenkin lirpattamaan takapihalle. :D Tänään on tuntunut jo ihan kesältä. Pihalla jo tarkeni ruokailla ja lukeakin. Kaikille mukavaa loppuviikkoa!

  • Kiitos samoin! Oulussa vielä melko kylmä, mutta orvokit tykkää ?.
   Jarkolle mukavaa lomaa…sitä kai se keikkatauko tarkoittaa…

  • Yes!! minä kesäihmisenä istuttelin orvokkeja myös (, kun ei muita vielä uskalla). Nyt kun kesä tulee,jos tulee? odottelee että Jiilta tulis joku ylläri, muistellen viime kesää…Oli aivan mahtavaa käydä teltassa ja huomata miten suosittu Jii on täällä. Oli kesän huipennus!!! Tarvitaan oikeasti Jykylään päin!

 17. Kiitos Youtube-videoista Jii!! Uusia videoita onkin kaivattu, kiitoskiitoskiitos!

 18. Hei Jii ja kaikki fanit.
  Olemme keskustelleet fanien keskuudessa näistä asioista jo pitkään eri foorumeilla. Vihdoin joku ehdotti, että kirjoittaisimme myös Jiin omalle sivulle, koska samat asiat askarruttavat niin monia.
  Ensinnäkin videoita ja valokuvia koskevat kiellot ja säännöt. Ymmärrämme, jos et Jii itse halua, että keikoilta kuvataan videoita ilman lupaa, ja et halua että huonoja videoita päätyy Youtubeen. Monet kyllä haluaisivat lisää videoita Youtubeen, sillä uusia keikkavideoita on niin vähän. Kuitenkin jos kuvaaminen on kielletty, tottakai pitäisi kunnioittaa artistin pyyntöä. Mutta jos joku kuitenkin kuvaa videon ja lataa sen Youtubeen, onko niitä videoita pakko mennä poistattamaan Youtubesta ja millä perusteella jotkut videot poistetaan ja toisia ei? Eri ihmisille ja eri ryhmille on selvästi eri säännöt.
  Esimerkiksi viime vuonna oli Youtubessa My Way-konsertista tosi hyviä videoita, mutta sitten J. Ahola Official Street Team, joka oli silloin Youtubessa nimellä Jarkko Street, hyökkäsi videon kuvaajaa vastaan ja kirjoitteli ilkeitä kommentteja videon alle, kuten “etkö osaa lukea, lipuissa lukee että kuvaaminen on kielletty”, ym. Lopulta videot katosivat tai poistettiin Youtubesta. Kuitenkin vähän myöhemmin Street Teamin jäsenten tai kaverien kuvaamia videoita samalta kiertueelta ilmestyi Youtubeen, ja niitä ei poistettu. Myös Hauras-kiertueelta on julkaistu kuvia ja videoita Youtubessa ja varsinkin eräässä faniryhmässä, jossa keikkamyyjä on jäsenenä. Eli kysymys kuuluukin, miksi toiset saavat ottaa videoita tai kuvia, ja toiset eivät saa kuvata samoissa konserteissa? Miksi toisten videot poistetaan ja toisten kuvat ja videot saavat jäädä Youtubeen ja facebookiin? Ei ole kysymys kuvien ja videoiden laadusta, koska on poistettu videoita jotka olivat paljon parempia kuin ne jotka saivat jäädä.
  Lisäksi samat säännöt eivät ilmeisesti koske joulukonsertteja, koska niistä on hyviä videoita Youtubessa eikä niihin ole puututtu. Myös Heavy Classicsistä on paljon hyviä videoita. Eli tiettyjen keikkamyyjien konserteissa on yhdet säännöt ja toisten konserteissa toiset? Olisi myös hyvä tietää, kuka päättää näistä asioista ja millä perusteella joidenkin ottamat kuvat ja videot kielletään tai poistetaan, ja toisten ottamat sallitaan?

  • En ymmärrä sitä videoiden vahtimista ja poistamista ja alaspeukuttamista muutenkaan. Jos edes huonoja videoita poistettaisiin, mutta kun parhaat katoavat. Eikö ihmisillä ole parempaa tekemistä kuin valvoa toisten kuvia ja videoita, menkää ulos lenkille, aurinko paistaa ainakin juuri nyt vaikka kylmää onkin.

   • Olen muutenkin ihmetellyt, miksi pitää olla mitään virallisia fanisivuja ja epävirallisia fanisivuja. Ymmärrän jos Jiin oman sivun on oltava virallinen että tietää mikä on Jiin henkilökohtainen sivu, mutta miksi pitää nostaa yksi faniryhmä tärkeämpään asemaan kuin muut? Siitä ei ole koskaan seurannut muuta kuin riitaa ja Jiin fanipiireissä on kyllä harvinaisen paljon riitelyä muutenkin moniin muihin porukoihin verrattuna.

  • Jiin ympärillä tulee usein sellainen olo että aikuiset ihmiset käyttäytyvät kuin mustasukkaiset teinitytöt. Aina ei tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Usein naurattaakin mutta se My Way videoiden poistaminen ainakin hoidettiin huonosti. Olisi kiva tietää, kuka päättää siitä mitkä videot poistetaan ja mitkä ei.

  • Näkemys – jos “official street team” voi olla todella virallinen, niin muiden ihmisten on tiedettävä ryhmän virallinen johtohenkilö nimi ja han vastuualue.
   Koska osoitti avoimesti vain sähköpostiosoitetta, ei ole persoona vastaava.
   “Virallinen” otsikkoryhmän johtohenkilö ei näytä, sitten yhteystiedot ryhmä on nimettömänä.
   Koska nimettömänä ryhmä ei voi sanoa muita sääntöjä eikä tehdä itsensä “VIP” ryhmätilaksi.

 19. Jii, I love Jarkko Ahola forever-nimisessä fanien keskusteluryhmässä keikkamyyjäsi Minni Kumpuvuori on kirjoittanut, että pidät kiertueen jälkeen lomaa eli kesällä ei ole keikkoja. Totta kai ansaitset pitkän ja rentouttavan kesäloman, mutta meidän fanien kannalta on tietysti ikävää, jos ei tule ollenkaan keikkoja koko kesänä. Joka tapauksessa olisi kuitenkin kivempi, että jos kesällä ei ole yhtään keikkaa, siitä olisi kerrottu aiemmin ja mielellään sinun omalla sivullasi. Monet fanisi eivät ole missään faniryhmissä, mutta kaikki ovat varmasti kuitenkin jo pitkään odottaneet kesän keikkakalenteria, ja kaikenlaisia huhujakin on nyt liikkeellä. Eli toivon että vahvistaisit tämän tiedon tai tietysti toivon myös, että se ei olisikaan totta vaan kesällä olisi joku mahtava keikkayllätys………..

  • Kyllä, jos erityisesti se on suljettu keskusteluryhmässä, joten vain heillä on yksinomainen info … :(

  • Jiin facesivulla listataan kaksi keikkamyyjää, Dragonwhite ja Warner Music. Voisikohan mitenkään olla mahdollista että Warner Music olisi järjestänyt keikkoja kesäksi, jos Dragonwhite ei ole. Warner Music tuskin tiedottaisi keikoista missään suljetussa faniryhmässä. Vai järjestääkö Warner vain joulukonsertit? No, toivossa on aina hyvä elää, mutta jotakin tietoa kyllä nyt kaivattaisiin.

  • Klara Vappen vaan melkein kranavattenilla! Toivuttu on jo Jiin vierailusta Jykylässä, mutta odotukset on jo kovat milloinka saadaan taas nauttia hänestä. Teltta vierailu oli kyllä viime kesänä kova juttu, toivossa eletään…Viimeistään Taulumäellä on ihan pakko kuulla kauniita Joulu lauluja, vaikkakin on vähän vielä kaukana…

   • Veli todistaa väkevästi. :) Aina kannattaa ajatella positiivisesti tulevaisuuteen. Odotellaan… Voisihan tuo RJ- ja TB-settikin tehdä gutaa. Viime syksynä ei tullut käytyä RJ:ssa, kun ei ollut sitä Jiitä siinä…

 20. Terkkui täältä Oulusta. Kivat kelit, aurinkoista ja vilkasta. Kotipuolessa tulee lunta. :/ Voikaatten hyvin.

  • Tänään lunta ja räntää täälläkin….mutta kesää kohti ?! Kiitos Jarkko vielä kerran Oulun ja Jyväskylän unohtumattomista hetkistä!!! Jatkoa odotellessa.

 21. Jii hei – kootkaas joukkonne ja nouskaa ratsaille – Teräsbetoni seuraavaksi kiertueelle kautta maan. Nyt on jo sen aika. Teitä on odotettu.

  • Juuri näin! Kyllä Jarkko tämä nyt pitäisi mennä ymmärrykseen asti!!!

  • Kyllä, juuri näin. Vaadimme metallia! Muutenkin Jii, sitten kun ehdit, olisi kiva jos kertoisit kesän keikoista ja tulevista suunnitelmista. On paljon epätietoisuutta ja huhuja ilmassa, ja on vaikea löytää kunnollista tietoa asioista. Elikkä jos ehtisit joko täällä tai sun omassa Facessa kertoilla tulevista projekteista, olisi kiva kuulla asioista sulta itseltäsi sun omalla sivulla. Kesän keikat tietysti kiinnostavat, ja myös se teetkö yhtään Raskasta Joulua.

 22. Nautinnollisia hetkiä Turussa, tulisin jos ois lähempänä. Hengessä mukana!

  • Perskules, kun just tulin Turusta pois. Vaan kun ei voinut jäädäkään, kun samantien lähdettävä Ouluun. Ehtii hikiseen laukun sisällöt vaihtamaan. Elämä on. Kaikkea ei voi aina saada. Ei edes Jii`n keikkoja. Vaan, kunhan joskus jään eläkkeelle, olen päättänyt alkaa syömään kaurapuuroa ja käymään keikoilla kokopäivätoimisesti. :DD … eihän eläke muuten riittäisi….ilman kaurapuuroa… tai no, voihan sitä itsekin keikkailla välillä hilloa leivälle…

  • Thanks Maruta. Same to you. Hope it gets a bit warmer now. :) I go and check, if spring has come to the seas and islands already. I`ve heard it has.

 23. Olet Jarkko todellakin AIVAN PARAS ?!! Kiitos paljon upeasta konsertista Oulussa. Olet niin superhyvä kaikessa mitä esität, että on vaikea löytää tarpeeksi laadukkaita sanoja kuvaamaan sitä…. Ihana, että jaksat aina välillä tulla tänne pohjoiseenkin! Kuvat onnistuivat hyvin ja halauksesta saan voimaa pitkäksi aikaa?! Myös bändille iso kiitos…. See you ?!!!

  • Aivan mahtava konsertti Oulussa, kannatti matkustaa, kiitos minultakin! Nyt kun Hauras-kiertue lähestyy loppuaan, olisi kiva kuulla pian kesän keikoista. Toivottavasti niitä on paljon!

 24. Täällä ollaan tulossa Ouluun junalla, toivottavasti vielä jotkut innostuvat ostamaan lipun tänään ja tosiaan eivät tiedä mistä jäävät paitsi jos eivät osta. Kannattaa kyllä matkustaa kauempaakin tähän konserttiin. Mietin sellaista että olisikohan kiertuetta pitänyt mainostaa enemmän, jos olisi ollut vaikka iso lehtijuttu kiertueesta niin ehkä loputkin liput olisivat menneet. Ehkä kaikki eivät tiedä konsertista tai ehtivät tehdä suunnitelmia pääsiäislomalle. Joka tapauksessa varmasti tulee upea konsertti, ja jos laulat myös Oulussa I Walk Alonen, voi olla että pyörryn onnesta.

  • Olihan lehdessä ja muualla mainoksia. Matkustat toiselta paikkakunnalta, joten eihän siellä ole mainosta toisen paikkakunnan konsertista. Ellet asu lähikunnissa. Mutta on ollut mainosta lehdessä, kaupan ilmoitustaululla ja netissä.

   T. K

 25. Laitapas Jii kun ehdit youtubeenkin joku kiva keikkavideo. Youtubessa on tosi vähän videoita viime vuosien keikoilta ja parhaat on sitäpaitsi “poistatettu”, mutta jospa joku innostuisi vielä lähtemään konserttiin jos näkisi uusia videoita. Youtubessa kuitenkin on paljon sellaista porukkaa joka ei käy facessa.

 26. Oikein mukavaa tulevaa pääsiäistä Jii ja bändi….Toivotaan, että Madetojansalissa loputkin paikat täyttyvät. Eipä tiedä porukka mitä menettää, ellei nyt tule paikalle!! Sain jo Jyväskylässä sellaiset fiilikset, etten kyllä jäisi pois mistään hinnasta.

 27. Jii, saisinko esittää pienen toiveen? Toivoisin, että esittäisit keikoilla enemmän omia biisejäsi. AHOLAlla on paljon hyviä biisejä jotka voi sovittaa konserttisaleihinkin, ja onhan sinulla paljon muutakin omaa tuotantoa jota olisi kiva kuulla enemmän myös keikoilla. Hyvää keväänjatkoa ja pääsiäisen odotusta!

 28. Kiitos Jarkko eilisestä Seinäjoella! Joka kerta yhtä ihanaa ja jopa paranee. Kiitos kuvista, nimmarista ja halauksesta ( ja kiva että tällä kertaa et rusikoinut kylkiluita uuteen järjestykseen ? )

 29. Hyvää Pääsiäistä!
  Happy Easter!
  Glad Påsk!
  Priecīgas Lieldienas!
  Feliz Pascua!
  Frohe Ostern! :D

  • Pääsiäinen on Tipujen aikaa… Höyhenen pehmeitä halauksia ja Lämminhenkistä sekä kiireetöntä Pääsiäistä Jiille ja Bändille sekä kaikille faneille!

 30. Onpa ollut mahtavaa nähdä Hauras-kiertueella Jarkko vähän paukuttamassa rumpuja. On niiiiin seksikästä…. Tätä lisää!!!

  • Kyllä, kyllä…..Viikko vielä ja sitten taas nauttimaan hienosta tunnelmasta!

 31. enkeliltäkö
  siiven hipaisu sieluun
  kannattelemaan

  —–
  Tällai tänään…

 32. Kysynpä hyvissä ajoin, että toivottavasti ehdit Jii tänä vuonna edes yhdelle Raskasta Joulua-keikalle, ainakin Espooseen jos pääkonsertti on taas siellä. Oma joulukiertueesi voisi myös hyvin olla pidempi ja alkaa vaikka jo marraskuussa….

  • Just niin, Joulukonserttia odotellaan Jyväskylään,kun se jäi vähän niinkuin väliin viime vuonna! Raskasta Joulua on myös tervetullut kunhan vaan mukana on J. Ahola. Ps. Ethän valkkaa J:kylää pois listalta 2017,Taulumäki jo huutelee JJJJ.

   • Jovain Jykylään, Joensuuhun ja Mikkeliin RJ:n konserttia ja Jii:n kirkkokonserttia tilaukseen ensi joulun alle. Och till Mariahamn också. ;)

 33. Pari Hauras-konserttia nähty eturivissä, iso kiitos niistä!!! Tunnelma lavalla oli molemmilla kerroilla herkkä, kaunis jne. Ettei nyt vaan olisi niin, että Jarkon ja Maijun välillä on muutakin kuin ammatillinen suhde…???

  • Ooh, saavuimme! ;))

   Kun sinä näet teatterissa näyttelijä ystävällismielinen rooli … olet käytös aina kysellä ehkä että on muutakin kuin ammatillinen suhde …??? ;)

   Sama kysymys sinä voisi kysyä noin pari naisia jotka työskentelevät Jarkkon kans yhdessä pidempään … se ei tullut sinun mieleen aikaisemmin? :P :D

   • Nonni! Jo on taas pohdittavaksi asti aihetta. Sitä ratkoessa, istuttakaa narsisseja – ne valaisevat ajatuksia. ;)

    • Niin no! Narsisseja ja paljon ja ehkä tulppaaneja myös, että oikein ajatukset kirkastuvat…samoilla linjoilla ollaan IrQ.

    • Niin ja tulppaanitkin ovat kauniita, mikäli viime syksyisiä sipuleita eivät myyrät ole syöneet…. aurinkoista kevään odotusta kaikille!

     • Samoin minulta kaikille ?…. Kevättä ilmassa tuntuu olevan ?

 34. Komea on tuo versio Crying Games -biisistä. Onkohan sitä kukaan tehnyt aiemmin suomeksi? Jos ei niin oli kyllä hieno löytö ja JA:n ääni antaa biisille uutta elämää. -m-

Leave a Reply