Guestbook

Welcome to J. Ahola’s refurbished guestbook, let’s hope that spamming arseh*le stays away this time ;)

So please, let’s do this with commenting feature. Stay cool, argue well and behave :)

PS: the archive of old guestbook will appear here soon.

2,089 Comments on “Guestbook

 1. Kiitos Jii ja koko bändisi. Lämminhenkistä Joulun aikaa ja terveyttä ja hyvää mieltä tulevalle vuodelle ihan jokaiselle! Ja todentotta – Show must go on.

 2. Kiitos Kallion kirkon konsertista! Ihan mahtavaa, erityisesti Finlandia kajahtaa komeasti kirkossa. Hyvää joulua kaikille!!! Toivottelee Sari

 3. Kiitos ihanasta joulukonsertista Kallion kirkossa! Välillä liikutuin, välillä nauroin, välispiikkisi olivat sekä asiallisia että hauskoja, ja encoren jatsahtavat joululaulut sopivat nekin sinulle kuin nakutettu. Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

 4. Olen käynyt Jaarkon keikoilla jo 20 vuotta eikä minulla ole edes kuoleman pelkoa.

 5. Tampereen konsertin tunnelmista jäivät erityisesti mieleen kauniit ja koskettavat Walking in the air… ja Tears in heaven sekä tietenkin Sylvian joululaulu monista mainitakseni, kovin oli vaikuttavaa, kiitos.
  Kotona soi tällä erää joka päivä mm ’Laulu oravasta’ Romanssilta.
  Kallion kirkossa olisi varmasti hieno keikka, siihen tarvittaisiin vaan lippu eikä tätä nuhaflunssaa, voi tukaluus…katsotaan kuin käy. Jos ei onnistu niin sitten helmi-maaliskuulle kärvistellään…

 6. Thanks about concert In Seinäjoki Lakeuden Ristin kirkko!

  Was nice to see new musician in this year row, I mean Maiju, playing flute and supporting you by backvocal :)

  Interesting was “Pieni rumpali”( Little drummer) song performance, you and Antti play rithm with small drums, that was a little surprise. Interesting done.
  But concert starts nice with “Joulu Yö” and followed with all those known songs, what I remember – En etsi valtaa loistoa, Valkea Joulu, Heinillä härkien kaukalon and else.

  Something new was, that band play only instrumental and then like second part starts with “Walking in the air”… and comes man … all in white… :) Yeah… white as winter snow comes :)

  I not remember what songs was (in list ;)) before, bet there you sung “Finlandia”… that song in church concerts you perform rare. I remembered some time ago, in previous years, (I not remember directly where – or it was at Jyväskylä, or it was at Hämeenlinna church), when you performed “Finlandia”… there was in audience people, who stand up… since I sat at first row, I not noticed, what was this time. Sure that is one special song which you perform very impressive.
  So another nice song, which I like much “Sylvian Jolulaulu”… and after, what we all need in this time – “Mielenrauhaa”.
  When you start “Ave Maria”, I almost hold-up breth, because this time you sung this song after voice recovery and there needs to sing in nuances, and its come out great!
  Sure, “Adagio”, sounded loud and very masterfully, so there you use all loudness of your voice and with Antti, making rich sound of organ at keyboard – it was majestic! Thank you for nice concert and nice communication between song with audience, about that affirmed stormy applause from audience.
  And in end… nice song which performed Frank Sinatra, song with those nice Hugh Martin lyrics:
  – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
  “Here we are as in olden days
  Happy golden days Of yore
  Faithful friends who are dear to us
  Gather near to us once more
  Through the years we all will be together
  If the fates allow
  Hang a shining star upon the highest bough
  And have yourself a merry little Christmas now
  Merry Christmas, Merry Christmas…”

  That as you wish Joulua to us :)
  And Kiitos sounded from both side, when you said “Kiitos, kaikille!”, then as doubling effect souded “Kiitos, kiitos!” from audience :)

  And here my “Thank, You, Jarkko”,
  for first this year church concert!
  Kiitos!
  Here another performes with that song and animated video:
  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=4ZB5GkjQsP0&w=560&h=315%5D
  See you at esle some next! ;)

  • Thanks for that. No other song could say that message better: if everything else would change, the enchantment of Jii and his interpretations will not disappear.

 7. Lakeuden Ristin konsertti oli ihana. Kiitos Jarkolle, bändille ja valomiehille tunnelman loihtimisesta!

  • Kiitän koko sydämestäni eilisestä Taulumäen konsertista! Olet niin sympaattinen ja äänesi lumoaa aina. Miehiäkin näytti olevan paikalla yllättävän paljon, hyvä että ovat oivaltaneet minkä takia naiset hulluna käyvät kuuntelemassa sinua. Jonoa riitti kirkon ulkopuolella varmaan kilometri, eikä ihme, tulihan Suomen paras ääninen artisti esiintymään. Lumosit jälleen kerran Jyväskylän!! Lämminhenkistä Joulua ja tietenkin vielä parempaa vuotta 2018!

 8. Eilinen, Seinäjoki, Lakeuden risti… Ihanaa, upeaa ja mahtavaa! Kiitos Jarkko! Olet rakas ja minä tulen aina olemaan fanisi, olet aina antanut kaiken, mitä vaan on toivottu. Nähdään taas ensi perjantaina.

  • Fani täältä tervehtii, ihanaa ja liikuttavaa lukea kommenttiasi Seinäjoen konsertista, Sari! Siellä on ollut mahtava ilta! Huomasin, että videointia on tulossa konsertista. Soittelen tässä joululevyjä ja jään odottamaan taltiointia, onnellisena. Kiitos Jarkko, olet paras!

 9. Hei, nyt oikeesti! Olisiko aika joidenkin täällä kasvaa aikuisiksi. Jarkko tekee työtään ja hyvin. Nyt saa kyllä solvaukset riittä. Jos on mielipiteitä, niin nekin pystynee ilmaisemaan rakentavasti. Sen on elämä opettanut. Mikä teitä ihmisiä vaivaa? Miksi nykyään on niin paljon vihaisia ihmisiä? Menettekö te muillekin artisteille tai työtään tekeville nalkuttamaan?

  • Onpa todella asiattomalla tavalla vallankäyttöön pyrkivää kirjoittelua. Ei täällä pari kirjoittajaa puhu keidenkään tavisfanien puolesta, eikä totta. Tavisfani ei kuvittele omistavansa artistia, tekevänäsä päätöksiä hänen puolestaan, vaan elää ihan omaa elämäänsä ja nauttii musiikista. Ei tuollaiseen törmää missään muualla kuin netin kaatopaikoilla, joilla ihan kaikesta ja ihan kaikista artisteista kehitellään ilkeilymielessä päättömyyksiä. Se on yksittäistä pahaa oloa, ei totta. Luuliisn, että epätotuuksien ja oman pahan olon levittämisellä pyritään vallankäyttöön, mielten manipulointiin, kaikkeen ikävään. Se on kiusaamisen logiikkaa.

  • Asiaa puhut IrQ, Jarkko tekee sydämellään ja tunteellaan musiikia. Turhanpäiväistä kommentointia !!! Jos ei jotakuta kiinnosta niin pysyköön pois keikoilta. Pikkuseikat ovat aina turhia. Kaikenkaikkiaan Jarkko on aina ollut keikoillaan täsmällinen ja ystävällinen jokaista kohtaan. Kävin äskettäin Lauri T:n keikalla kun oli pikkujoulut, sai odottaa ja odottaa milloin hän saapuu paikalle. Ajattelin että Jiin keikoilla ei tarvitse odottaa. KIITOS siitä Jarkolle!!! Miksi pitää keksiä aina jotain valittamista???

 10. Jos jokin kirjoittamani kommentti on sellainen että Jii ei halua sitä tänne, Jii voi aivan vapaasti poistaa sen. Mutta minulle ei ole koskaan tullut Jiistä sellaista käsitystä että hänen sivullaan ei saa ilmaista eriäviä mielipiteitä. Aion ilmaista mielipiteeni jatkossakin, mutta jos Jii itse ei pidä siitä niin hän voi itse poistaa kommenttini, ja lupaan että en loukkaannu. Näistä asioista on puhuttu viime aikoina tosi paljon ja minusta Jiin on hyvä tietää, jos niin monet fanit ovat tyytymättömiä virallisen tiimin toimintaan että se vaikuttaa jo keikkojen lipunmyyntiin. Tiedän että kaikkia ei miellytä, että asioista puhutaan suoraan mutta monet fanit eivät ole tyytyväisiä virallisen fanitiimin käytökseen eikä tämä ole mitään mustamaalausta vaan tosiasia. Jos Jii haluaa hän voi poistaa tämän kommentin.

  • En tiedä kuinka usein Jii ehtii käydä täällä vieraskirjassa…Jos tämä keskustelu on riitelyä, lukekaapas mitä näistä asioista kirjoitetaan muilla palstoilla. Tämä on vielä kevyttä… mutta jos nyt huhut pitävät paikkansa niin isoja muutoksia on tulossa, eli jospa kaikki kääntyy vielä hyväksi.

    • Jii hyvä, et sitten kai tiedä, kuinka paljon fanien keskuudessa on tyytymättömyyttä viralliseen Street Teamiin ja Dragonwhiteen. Tietystikään kaikkia ei voi miellyttää, mutta ei tässä ole kysymys vain muutamasta valittajasta. Minä tiedän lähipiiristäni monta tapausta, jotka ovat pitkään fanittaneet sinua, mutta joista tuntuu tosi pahalta, että sinä et arvosta tavallisia faneja ollenkaan. Siinä 40-vuotisdokumentissa sanoit jopa suoraan, että alkuperäiset fanit ovat kaikkein rakkaimpia ja vähättelit kaikkia muita. En tiedä kuulunko niihin alkuperäisiin faneihin, mutta en kuulu mihinkään tiimiin, ja minusta tuntuu todella ikävältä, että faneja arvostetaan eri tavalla sen mukaan, ovatko he alkuperäisiä tai uusia tai virallisia tai epävirallisia faneja. Monet meistä “taviksista” eivät haluakaan kuulua mihinkään tiimiin, mutta me teemme tosi paljon kaikenlaista. Kuten kirjoitin jo aiemmin, me (kirjoitan itsestäni, mutta tiedän monia muitakin) kirjoitamme lehtiin ja toivomme sinusta haastatteluja, me äänestämme sinua eri äänestyksissä, me soitamme radioihin ja toivomme sinun musiikkia, me jaamme sinun musiikkiasi (videoita ja spotifysta), me tuomme kavereita keikoillesi… jatkuvasti vain tulee sellainen olo, että tällä ei ole mitään merkitystä sinulle. Vain sillä, mitä”virallinen tiimi” tekee, on jotain väliä, vaikka eihän se tiimi edes tee juuri mitään. Siitä tulee surullinen olo.
     Muistan, että oli sellainen aika, jolloin pidit kaikkia fanejasi tärkeinä.
     Minusta on omituista että kirjoitat että keikat ovat olleet sold out, koska esim. Oulussa keväällä ollut kaverini sanoi että siellä oli monta tyhjää riviä ja parveke oli kokonaan tyhjä. Ihmettelimme oikein joukolla, että miten voi olla näin. Eiväthän kaikki keikat aina voi tietenkään myydä täysin loppuun. Mutta sinun suosiollasi kyllä olisi pitänyt. Sitten olivat ne syksyn keikat, joista puhuttiin myös, että miksi joillakin keikoilla oli monta kymmentä tyhjää paikkaa (oliko se Mikkeli vai Jyväskylä, en muista) ja kyllä me seurattiin lipunmyyntiä ja mietittiin miten voisi saada ihmisiä ostamaan lippuja keikoille. Kyllä monet sanoivat aivan julkisesti, että eivät enää viitsi käydä keikoilla, kun se alkuperäisten fanien suosiminen ja muiden fanien vähättely on tuntunut monista meistä tosi pahalta. Me olemme myös joukolla ihmetelleet miksi sinusta on ollut niin vähän lehtijuttuja, ja etkö itse halua olla missään tv-ohjelmissa. Monet ovat kyselleet, että mihin se Jii on “kadonnut” kun sinua ei näy missään. Nyt Hartwall-areenan konsertin yhteydessä olet onneksi ollut taas näkyvillä, vaikka minua silti ihmetyttää miksi konsertista ei ole ollut esimerkiksi mitään arvosteluja lehdissä. Sitä minä tarkoitin, että asiat kääntyvät paremmiksi. Että nyt saisit vihdoin enemmän arvostusta, ja sellaisen tiimin joka pystyisi hankkimaan sinulle uusia faneja ja enemmän näkyvyyttä, ja täyteen myytyjä saleja.
     Me fanithan olemme toivoneet muutoksia ja tehneet ehdotuksia, mutta ei Street Team ole koskaan kuunnellut meitä. Ja nyt minusta näyttää, että et sinäkään kuuntele meitä. Jii, minusta olisi tosi tärkeää, että kuuntelisit muidenkin fanien mielipiteitä kuin Street Teamin. Tuntuu tosi pahalta, että väheksyt meidän mielipiteitä ja pidät niitä “huuteluna”. Esimerkiksi se adventtikalenteri, miksi sitä ei vain voi jakaa sinun omalla sivulla, tai laittaa julkiseksi youtubeen? Mitä haittaa siitä olisi, että se olisi meille kaikille faneille samalla kertaa? Miksi pitää suosia yhtä tiettyä tiimiä tai ryhmää? Ei kukaan ole (kai) väittänyt että ei saisi olla mitään fanitiimejä, mutta kun tiimejä laitetaan eri arvojärjestykseen, ja suositaan joitakin ryhmiä ja taas vähätellään muita, siitä tulee vain ikävä ilmapiiri. Ja meidän fanien keskuudessa on kyllä tänä vuonna ollut monta kertaa tosi masentunut ja surullinen olo.
     Juuri tällaisista asioista tulee niin ikävä olo, että oikein taas itkettää. Ne voivat olla pieniä asioita sinulle, mutta kun on paljon pieniä asioita, niistä tulee iso virta.

     • Olen käynyt Jarkon keikoilla kymmenen vuotta, eikä minulla ole ollut koskaan sellaista tunnetta, että Jarkko ei huomioisi fanejaan. Itse olen aina päässyt vaihtamaan muutaman sanan herran kanssa eikä minulle ole tullut sellaista oloa, että en ole tervetullut moikkaamaan. Jarkko on aina ystävällinen, ihana ja kohtelias. Olen sieltä vanhemmasta päästä, mutta silti tunnen itseni tärkeäksi faniksi eikä minua ole koskaan vähätelty, Ei Jarkon eikä kenen muunkaan taholta. Aion myös käydä edelleen Jarkon konserteissa ja aina tilaisuuden tullen menen moikkaamaan ja kiittämään kuulemastani. Olen uskollinen fani ja sellaisena pysyn.

      Anna Kotkasta

     • Kyllä on taas mielensä pahoittajia😒 Ihan täyttä sontaa nuo kaikki väitteet ja suurin osa Jarkon keikalla käynneistä faneista ei kyllä allekirjoita näitä typeriä väitteitä.Jos vähemmistö tuntee itsensä syrjityksi tai huonoksi faniksi ei pidä yleistää.Jarkko huomioi ja kunnioittaa kaikkia fanejaan yhtä paljon ja antaa konserteissaan sydämensä kaikille faneilleen tasapuolisesti❤

     • Oulun keikka oli juuri pääsiäisviikolla. Oulun keikasta tuli tiedote liki tuota konserttipäivää, joten osa kansalaisista oli lomilla. Me (minä ja mieheni) käymme kuuntelemassa hyvää musiikkia ja katsomassa sympaattista Jarkkoa.
      “Löysimme” Jarkon Vantaan joulukonsertin myötä joten nyt fanitamme häntä niin perusteellisesti!
      Hyvää Joulua ja kaikkea hyvää alkavalle uudelle vuodelle!

  • Pakko kysyä, että mistä tiedät nämä ”tosiasiat” ja sen että ”vaikuttaa lipunmyyntiin”? Keikat ovat olleet kauttaaltaan sold out tai liki jo pitkään, joten en oikein ymmärrä väitettäsi.

   Mielipiteitään saa esittää, mutta jos alkaa esittämään väitteitään tosiasioina, jotain dataa ja selkeää korrelaatiota täytyy esittää. Joku sisäpiirin keskustelu ei todellakaan tällaista ”tosiasiaa” ole. Miettisin ylipäätään hieman kuinka asiani ilmoittaisin ja ketä oletan tai väitän edustavani.

   Vähän kun Soini aikoinaan väitti edustavansa kansaa ja kuinka ”kansa tietää”, niin aistin tässä samaa. Joku tähänkin varmaan haluaa uskoa, mutta asiaa kun miettii, niin tajuaa ettei moinen ole mahdollista.

   Sen verran elämä on myös opettanut, että aina joku on tyytymätön ja kaikkia ei voi miellyttää. Niin on nytkin ja tulee aina olemaan.

   Mitä tulee Street Teamin toimintaan, niin kannattaa käydä heidän Facebookissaan vaikka antamassa rakentavia ideoita ja ajatuksia. Täällä soittelu on vähän puskista huutelun omaista valittamista isommin mitään ongelmakohtia osoittamatta.

   Semmosta. Hyvää loppuvuotta.

   • No tuli selväksi. Olen siis ihan turhaan puolustanut sinua keskusteluissa, kun sinua on haukuttu ylimieliseksi ja meitä tavallisia faneja vihaavaksi, pientä sisäpiiriä suosivaksi mulkuksi jolle on noussut kusi päähän. Olen aina sanonut että Jii itse kyllä arvostaa kaikkia faneja… Mutta asia tuli selväksi. Mitä tässä on enää sanomista. Kaikki tietävät että Mikkelin ja Kuopion keikat myivät syksyllä huonosti ja fanit ovat ihan kypsiä siihen että Street Team saa aina keikoilla eturivin paikat, siihen kuinka ylimielisesti Street Team käyttäytyy meitä faneja kohtaan, ja siihen että kaikki meidän tekemisemme ovat väärin ja vain Street Team on oikeassa. Mutta puolusta sinä vaan Street Teamiä Jii, jos olet niin ylimielinen ettei meidän tavisfanien mielipiteet merkkaa mitään niin haista sinä Jii iso paska. Et ansaitse minun tukeani. Kuinka monta fania aiot vielä menettää? No, se ei ole minun ongelma. Onneksi on sellaisiakin artisteja jotka arvostavat fanejaan. Koska sinusta tuli tuollainen? Hyvästi ja pidä tiimisi.

    • Purkauksesi lienee helpottanut oloasi. Se ei kuitenkaan mielestäni ole asiallinen kommentti.

    • Lapsellinen,typerä ja asiaton kommentti.Tuollainen fani(ex fani) voi ihan vapaasti olla käymättä Jarkon konserteissa,mutta ei pidä mustamaalata aiheetta.Käy Jarkon muilla sivuilla lukemassa fanien kommentteja tai keskustele fanien kanssa konserteissa ja tulet huomaamaan,että olet väärässä.Hyvää Joulun odotusta silti😎

    • Hei M., Kati jne! En ole alkuperäinen fani ja mulla on aina ollut hauskaa konserteissa ja tavatessani Jarkon. Olen tavannut monia uusia ja vanhoja faneja eikä kukaan ole jutellut mitään sellaista kuin teidän kaverit. Mun ei ole tarvinnut puolustella Jarkkoa kavereille, koska mun kavereitteni mielestä Jarkko on upea tyyppi. On aikamoinen yleistys sanoa että fanit sitä ja tätä, kun tarkoitat vain omia kavereitasi. Street Team on hoitanut hommansa eli tiedotuksen ja julisteiden yms myynnin asiallisesti. Tyhjiä paikkoja on kaikkien esiintyjien konserteissa. Aina on sairastuneita tai muuten estyneitä ja lisäksi lipputrokarit ostavat rivikaupalla paikkoja joita eivät sitten saa ylihinnalla kaupaksi. Myynnissä ne näkyvät myytyinä. En tiedä, mitä konserteilta odotatte. Mä olen odottanut hyvää musiikkia hyvin esitettynä ja sitä olen saanut. Eturivin paikkoja saa kun ostaa lippunsa heti klo 9 eli kun lipunmyynti aukeaa. Hartwall Arenalla automaattinen paikanvalinta heitti mut eturiviin. Ehkä teidän kannattaa kokeilla sitä. Mitä Jarkon tapaamisiin tulee, ne ovat olleet silkkaa bonusta ja luksusta konsertin lisäksi. Vaikken ole kuulunut kalustoon alusta asti, Jarkko on kohdellut mua yhtä kiltisti ja kohteliaasti kuin kaikkia muitakin. Musta on uskomatonta, kuinka symppis hän jaksaa olla kaikille. Mua ei haittaa pätkääkään että hän kiittää alusta asti mukana olleita faneja. Ei se ole multa eikä muilta pois.
     Jarkko, älä välitä näistä valittajista. Joillekin kaikki on helv*ttiä eikä mikään riitä. Mulla ja mun kavereilla ei ole mitään sua eikä sun tiimiäsi vastaan ja aiomme jatkossakin nauttia sun konserteista täpöillä. Voimia ja terveyttä loppuvuoteen!

     • Marjun kanssa samaa mieltä, on ihan ok ja kiva että kantapeikkoja muistetaan, ei se ole meiltä muilta pois ja tuntuu hyvältä ja kannustaa heitä jatkamaan keikoilla käymistä, tunnen erään jotka on ollut kauan mukana ja olen ilahtunut hänenkin saamasta huomiosta. Itse olen tyytyväinen myös, Jii on tasapuolinen meille kaikille, kyllä se on henkilöstä itsestä kiinni jos muuta väittää.

   • Meillä päin ruukataan sanoa että “nälissään ja katteuksissaan puhuvat p..kaa”!

 11. Peace & Love, not War. As far as I understand, the artist does not like people fighting.

  • Hear, hear IrQ. Let’s not bring here that unpleasent bashing that some writers tend to spread / tosiaankin noloa muiden mustamaalamista jossain näkynyt, voisiko sen antaa olla?

   Sen kuitenkin toivoisin tässä uudessa käänteessä, että Jarkko siirtäisi julisteidensa ym sekä tulevien levynkansien visuaalisen ilmeen myös Warnerin tuotantojen osalta yhtä hyviiin ja ammattitaitoisiin käsiin, mitä se omilla AHOLA levyillään on ollut ja mitä Dragonwhiten kanssa kiertuejulisteiden kanssa oli. Warner ei ole osannut hoitaa sitä osuutta kovin hyvin, graafinen suunnittelu ja jälki on ollut imelää ja osaamatonta eli paljon huonompaa. Musiikki edellä ja ratkaisee, mutta kyllä visuaalisella jäljelläkin luodaan mielikuvia.

   • Minusta kun nuo erilaiset kuvat artistista ovat erilaisiin tilanteisiinsa, tilaisuuksiinsa ja tuotoksiinsa nähden vallan oivallisia. Joihinkin tilanteisiin ja tuotoksiin sopii nimenomaan herkempi, “enkelimäinen” kuva artistista, ja toisiin rockimpiin tuotoksiin ja tilaisuuksiin taas “rosoisempi” posteri / juliste, tms. kuva. Jii on aina ihana kokonaisuus äänensä, tulkintojensa, persoonansa, ja monipuolisen taitavuutensa suhteen, olipa hänestä napattu millainen kuva tahansa. Siitä miehestä kun ei huonoa kuvaa saa tekemälläkään. Ugh. Olen puhunut.

    Hyvää Joulua kaikille ja Onnen pipanoita vuodelle 2018.

    Pittää lähtee nukkumaan, niin jaksaa tässä pari päivää järjestellä uutta kotia. :)

    • My Way -julisteet olivat minusta parhaita, mutta Romanssi-levyn kansikuva ja kiertueen mainos ovat eri tavalla parhaita. Molemmissa on oma tyylinsä ja minusta on hyvä että on erilaisia tyylejä. Niin kauan kuin musiikki on etusijalla tietysti.

    • Tarkoitin ihan koko kuvan, so. koko julisteen tai levynkannen visuaalistaiteellista, graafista laatua ja ammattitaitoa. Toki värejä, kuvia, tunnelmia ja muita pitää vaihdella musiikin mukaan, mutta uskallan silti väittää, että ne Jarkon omien projektien kuvat, so. juliste tai levynkansi kokonaisuudessan, soivat aina puhtaasti sävelessä, kuvalliset tulkinnat toimivat ja jännittet ja dynamiikka kiinnostavat. Warnerin tuottamissa kuvissa ei aina edes nuotteihin osuta ja kuvalliset tulkinnat horjuvat. Minusta huippuartisti ansaitsee aina huippuvisualisoinnit.

 12. Tietoa J. Aholan konsertin järjestäjältä.

  J. Aholan konserttikiertueiden järjestäjä on tällä hetkellä Warner Music Finland ja varaus agentti on Niina Jalonen – niina.jalonen(at)warnermusic.com

  Sekä – kuten kirkon konserttikiertue 2017 ja 2018-vuoden konserttikiertue “Romanssi” järjestää Warner Music Finland.

  Kirkon konserttien kiertue:
  http://www.warnermusic.fi/2017/09/jarkko-aholan-joulun-klassikot-kirkkokiertue-kaynnistyy-lahdesta-6-12-2017/

  Romanssi kiertue 2018:
  http://www.warnermusic.fi/2017/11/jarkko-ahola-lahtee-romanssi-kiertueelle-helmikuussa-2018/

  Löydät samat tiedot J. Aholan facebook-sivustosta.


  The same info in English:

  J. Ahola concert tours organizer currently is Warner Music Finland and event`s manager is Niina Jalonen – niina.jalonen@warnermusic.com

  Both – as Church concert tour 2017 as well next 2018 year concert tour “Romanssi” is organized by Warner Music Finland.

  Church concerts tour:
  http://www.warnermusic.fi/2017/09/jarkko-aholan-joulun-klassikot-kirkkokiertue-kaynnistyy-lahdesta-6-12-2017/

  Romanssi tour 2018:
  http://www.warnermusic.fi/2017/11/jarkko-ahola-lahtee-romanssi-kiertueelle-helmikuussa-2018/

  You can find the same information on J. Ahola Facebook site, link on this site frontpage:
  https://www.facebook.com/JAholaOfficial/

  • No sitten ei muuta kuin onnea Jii!!!! Vuoden paras uutinen!!!!Warnerille sellaisia terveisiä, että ensi kesäksi paljon keikkoja, kun viime kesänä ei ollut ollenkaan, jooko?

  • Yes, once again I cannot reply properly to what M wrote. But I fully agree with what you wrote.

  • Merry Christmas to all of you <3 What wonderful news to see J. is performing tonight :)
   Sadly we are at the other end of the world and cannot attend but one day…. :)
   From a very warm and sunny Tasmania,
   Warmest wishes for a peaceful joyous festive season,
   We celebrate Christmas down the beach nearby and yet the idea of a White Christmas is so magical indeed.
   From the island with the cutest devils ( Tasmanian Devils)

   Tia :)

 13. Jiille tai kuka tätä sivua ylläpitääkin, tiedoksi vain että gigs-linkki Dragonwhiten sivulle Jiin keikkakalenteriin ei toimi. Jiin keikkoja ei löydy Dragonwhiten sivulta ollenkaan?!

   • Street Teamin sivu on kyllä tosi harhaanjohtava. Keikkamyynnin kohdalla lukee pelkästään Dragonwhite, vaikka kaikki keikkakalenterissa olevat keikat ovat Warnerin järjestämiä. Onhan se ymmärrettävää, kaikki tietävät että Street Team on nimenomaan Dragonwhiten tiimi, mutta eikö Warnerin pitäisi myös olla edes mainittu? Kun kaikki Jiin tämän hetken keikat kerran ovat Warnerin järjestämiä ainakin tämän mukaan http://warnermusiclive.fi/artistit/jarkko-ahola/

    • Myös Jiin facesta on kadonnut keikkamyyjän tiedoista Dragonwhite, ja siellä on vain yksi keikkamyyjä, Niina Jalonen, Warner. Onko Jii vaihtanut keikkamyyjää ja unohtanut kertoa Street Teamille?

     • Tavallisena fanina haluan oikean tiedon keikoista yhdestä paikasta sen sijaan että kaivaisin sitä monesta eri paikasta pieninä pirstaleina. Tässä J. Ahola Official Street Teamin sivu on palvellut erinomaisesti jo vuosia. Keikkamyyjistä en ole missään vaiheessa ollut kiinnostunut, enkä tietoinenkaan, koska en varmaan koskaan pysty edes harkitsemaan, että hommaisin Jiin ihan omaksi ilokseni keikalle :D :D

      On ilo kuitenkin huomata, että meistä faneista löytyy noinkin innokkaita ihmisiä selvittelemään asioita. Eikö Street Team kaipaa juuri kaltaisianne ihmisiä avustajikseen? Näin olen ainakin ymmärtänyt.

     • Vastaus -A:n kommenttiin, siihen ei jostain syystä pysty vastaamaan suoraan alle:
      Ihan kuin Street Team olisi ainoa taho joka tekee jotain Jiin hyväksi! Kuten täällä on aiemminkin mainittu, me tavalliset fanit teemme paljon enemmän Jiin hyväksi kuin Street Team. Meillä ei ole mitään tiimiä, eikä mitään “virallista” leimaa. Mutta me mainostamme Jiitä ja hankimme hänelle uusia faneja, me ostamme levyjä ja käymme keikoilla ja tuomme kavereita keikoille, me kirjoitamme lehtiin ja toivomme Jiistä haastatteluja, me jaamme videoita ja ostamme Jiin levyjä lahjaksi kavereille….Me olemme tehneet tätä jo vuosia emmekä me tarvitse siihen mitään tiimejä. Street Teamillä on tosi huono maine meidän tavallisen fanien keskuudessa, monet pitävät tiimiä ylimielisenä ja koppavana, ja monet fanit eivät halua olla missään tekemisissä tiimin kanssa. Ja kyllä ainakin kaikki minun tuntemani fanit haluavat tietää, kuka keikat järjestää, varsinkin siksi että Warnerin keikoilla Street Team ei pääse komentelemaan ja päsmäröimään niin kuin Dragonwhiten keikoilla.
      Street Teamin sivulla sanotaan: “Street Team keskittyy virallisen ja vahvistetun tiedon välittämiseen jäsenilleen.” Street Teamin sivulla kuitenkin lukee keikkamyyjänä Dragonwhite. Jos Street Team kerran väittää että se välittää virallista ja vahvistettua tietoa, ja jos keikkamyyjä on kerran vaihtunut, miksi sivulla on väärän keikkamyyjän tiedot?

     • Eli koska tavisfaneilla ei ole rahaa tilata Jiitä keikalle, niin ei haittaa että virallisen tiimin sivu on täynnä virheellistä tietoa? Kuinka tyhminä Street Team oikein pitää meitä faneja?

     • For some reason I cannot reply to “A” which perhaps means that “A” is well aware of the fact that a lot of people do not feel the same way as “A” does ;)
      Thank you Kati, all points you made are great. I feel it is sad that Street Team ( I will not add the official to this ;) ) has left Dragonwhite as booking agent on their website, it is misleading people, and for “A” to say that fans do not care who the booking agent is I feel is condescending to fans. I have had loads of fans comment and ask about Dragonwhite and some fans really would like to know. Fans are so mindless as you seem to think “A” , Perhaps you need to re evaluate how you see J’s fans. Also some fans used to write to J and send cards from overseas and of course noticed that Minni and Dragonwhite do not have J. Ahola as an artist they book so they were unsure where to send cards. Not everyone wants to participate in street teams’s greetings. I am overseas and yet I hear a lot of unpleasant things about street team and how fans feel they are treated by them. In fact our pages received a lot mails with questions about all this. Kind regard from Tasmania. Tia :)

     • Tämä keskusteluhan näyttää monella menneen tunteisiin :D En tiedä mistä on syntynyt vaikutelma että puhuisin “faneista”, puhuin vain itsestäni!

      Ja se että viestiini ei pysty vastaamaan johtuu mitä ilmeisimmin sivun teknisistä ominaisuuksista. Keskusteluketjuista ei haluta tehdä liian “syvää”, jotta kommentit säilyväf lukukelpoisina. Fiksusti tehty sivun ylläpitäjältä!

    • I totally agree, I feel there has been a lot of misinformation and also things that should have been kept up to date and been posted have not. I thought Street Team were affiliated with Dragonwhite and since this agency seems to be no longer associated with J. surely this means that that this should be addressed.

 14. Pikaista toipumista ja tsemppiä! Laryngiitin kanssa vaan ei voi neuvotella joten ’hiljaa hyvä tulee’ pitää nyt ehkä paikkansa. Kyllä me odotetaan ja hipsitään taas konserttiin heti tilaisuuden tullen. Kiitti vielä mahtavasta 3.12 konsertista!
  Ja terkut täältä lumituiskun keskeltä…

 15. Parane rauhassa, Jii. Odotellaan tulevia keikkoja ja muistellaan Hartwall-areenaa. Instagramissa on hyviä videoita, lyhyitä mutta parempi lyhytkin kuin ei mitään. Tämä Show must go on oli niin upea että itkettää kun katsoo videota. Parempi kuin koskaan. Ihan mahtavaa että Jiin oma bändi oli mukana lavalla ja heille myös isot kiitokset, soititte upeasti. https://www.instagram.com/p/BcRqlkkFvq0/

 16. Moi Jarkko! Parantele rauhassa itseäsi, laryngiitti on kurja tauti. Tsemppiä keikoille ja hyvää joulun aikaa. Olet karismaattinen ja koskettavan äänen omaava mies, läsnäolosi ja tietynlainen herkkyys näkyy raffeissakin biiseissä :)
  Ja onnea 40v johdosta – elämä 40+klubissa on huisin hauskaa! <3

 17. Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!

  Parantele itseäsi rauhassa ja ilman stressiä, Jii. Olet ilahduttanut ja koskettanut niin paljon meitä kaikkia ihmisiä kaikkina näinä vuosina, kuukausina ja päivinä. Tuota sinun kuvaasi kun katsoo tai tulkintojasi kuuntelee, niin aina toimii paremmin kuin mikään muu – ahdistus jos on jostakin asiasta mielessä, niin sekin hälvenee. Sinun olemassaolollasi on suurempi merkitys kuin arvaatkaan. Ja se on hyvä niin.

 18. Mulla on niin paha mieli… Olen odottanut Lahden konserttia siitä asti kun liput tuli myyntiin. Olisi ollut Jarkolle joululahjakin… No, joskus sitten. Tätä ei nyt korvaa mikään!

 19. Parane pian Jii ja pidä huolta itsestäsi! Uusia keikkoja tulee aina. Hartwall-konsertti oli niin huikea että jos vielä olit flunssassa siellä, ja pystyit niin upeaan esiintymiseen, täytyy vain nostaa hattua.

 20. Lahti, peruttu! Tunti sitten tuli tietooni ja oon itkenyt siitä asti eikä loppua tule. Niin olin odottanut tätä. Ja tässä pitäisi lähteä yo-juhliin. Kiva kun naama on ihan raidallinen ja silmät itkusta turvonneet. Juhlamieli huipussaan! Jarkolle kuitenkin pikaista toipumista. Ehkäpä “kostoksi” istun huomenna iltapuku päällä, korkkarit jalassa ja tiara päässä katsomassa linnan juhlia. Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! Ja hei, Finlandian voi vetäistä myös Seinäjoella!!!

  • Kiitos! On ihanaa katsella ja kuunnella Jiitä näinkin. Toivon hartaasti että Hartwallin keikka tulisi tv.stä. Paljon huonompia artisteja hehkutetaan ja näytetään!!! Lisää näitä videoita. KIITOS myös Paulalle :-)

  • Kiitos tästä linkistä, Kati. :) On se vaan pirun moisen nannaa mielelle tuo TB-veto aina. Jii, hyvin tehty. Tsemiä edelleen!

 21. Nyt eivät sanat enää riitä: Hartwall Arenalla nähtiin ainutlaatuinen, upea, koskettava, mahtava, liikuttava, unohtumaton konsertti! Oli hienoa nähdä Jii isolla lavallla täyden areenan edessä, ja Waltteri sai ainakin minusta uuden fanin. Kiitos molemmat! Upeaa, upeaa, upeaa!

 22. Jii, ehditköhän tehdä tänä vuonna ollenkaan joulukalenteria? Ei haittaa jos et ehtinyt kun on varmasti paljon kiireitä. Mutta jos olet tehnyt niin mistähän sen löytää? Voisiko sen laittaa julkiseksi youtubeen meidän kaikkien iloksi?

  • IImeisesti ei tule joka päivä kalenteria, mutta joka adventtina tulee video. Tässä on linkki ensimmäiseen, kaverini lähetti sen koska en itsekään ole facebookissa. Minusta on ihan älytöntä että nämä ovat taas salaisia videoita ja niitä jaetaan yksinoikeudella Street Teamin sivulla. Useimmat meistä tavallisista faneista tekevät paljon enemmän Jiin hyväksi kuin Street Team, niin että on tosi tosi epäreilua, että Street Team saa etuoikeuden videoihin. Minusta nämä videot kuuluvat kaikille faneille yhteisesti.

   • En minäkään ole Facebookissa, mutta kyllä videot silti aukeavat niin Street teamin kuin Jiin omallakin sivulla. Oikein on hieno kuvaus Jiin urasta kaikkine nostalgisine kuvineen. Kiitoksia paljon. Olipa mukava yllätys.

    • Oli kyllä ilo katsella uudestaan tarinoita Jiistä! Kateellisena luin kommentteja Hartwallin keikasta, kumpa olisin saanut olla mukana! Täytyy vain toivoa että olisi taltioitu ja näytettäisiin tv:ssä tai näkisi edes videoita. Mukavaa Joulun odotusta kaikille!!!

     • Samat mietteet. Hyvältä tuntuu Jiin puolesta, että taas oli onnistunut ilta. Olisihan se mukava vaikkapa jouluaattona katsella tuo konsertti TV:stä, kun ei mukaan ehtinyt. Mukavaa Joulun odotusta täältäkin.

   • Kiitos Kati! Jos tämä on taas joku Street Teamin kalenteri, ei kiinnosta. Pitäkää kalenterinne, youtube on täynnä mahtavia julkisia videoita, katsotaan me epäviralliset fanit niitä.

    • Street Teamin tarkoitushan nimenomaan on levittää ajankohtaista tietoa artistiin liittyen, joten en ymmärrä ihan teidän näkökantojanne Street Teamia kohtaan. Tsekatkaa joskus Street Team yleisesti vaikka wikipediasta, niin ehkä aukeaa paremmin :)

 23. Voi kun löytyis jostain pari lippua Turun Mikaelinkirkon joulukonserttiin… Niin sitä oon odottanut, mutta liput loppuikin sitten ennen kuin ehdin ostaa :( Töistäkin sain vapaata tätä varten.❤

 24. Romanssi-kiertue, ihana uutinen! Alkoi jo huolestuttaa, että tuleeko joulukonserttien jälkeen liian pitkä keikkatauko. Onneksi ei tule, jeejee!

 25. Olisi lippu myytävänä Jarkko Aholan ja Waltteri Torikan yhteiskonserttiin 3.12.17 hintaan 40e. lippu maksoi 54,90e. Myyn lipun sairastumisen vuoksi. Postitus tai nouto sovitusta paikasta Tampereella

 26. Heippa kaikille! Nyt alkaa sellaiset säpinät, että Huh Huh… Huomenna Scorpparit, viikon päästä Jii & Wee Hartwall areenalla, itsenäisyyspäivänä Jarkon Lahden konsertti, heti perään Raskasta joulua…Eli minun joulu on juurikin nyt ja tässä!

  • Kuulostaapa todella mukavalta tuo sinun nyt-ja-tässä-joulusi. Itselläni on tulossa hyvin erilainen vuoden vaihteen seutu kuin pitkäänpitkään aikaan. Muutoksia tiedossa kasapäin. Sitä kaikkea valmistellessa tässä on aika kulunut, eli en tiedä, tuleeko ja missä keikoilla / konserteissa käytyä tämän vuoden puolella. Mutta jahka tämä tohina tästä uomiinsa asettuu, niin sitten ihan varmasti ainakin Jiin keikoille päädyn taas. Hengessä kuitenkin nytkin mukana. Nauttikaa ihmiset!

 27. Enää viikko konserttiin! Mitähän kivaa on ohjelmistossa kun siitä ei ole kerrottu mitään, on niin hiljaista ja salamyhkäistä. Joka tapauksessa odotukset ovat korkealla molempien artistien suhteen. Jännittää jo!!

  • Kiitos samoin! On niiiin ankeaa ja pimeää, mutta kynttilöitä poltellen haaveilee jo Jiin Joulukonsertista. Sieltä se joulukuu hiipien saapuu ja päästään nauttimaan Kirkkokonsertista, ihanaa… onneksi olen ostanut Jiin joululevyt, ja Romanssiakin olen paljon kuunnellut. Toivottavasti tulisi vähän pakkasta ja lunta ettei olisi niin synkkää!!! Siitä huolimatta pidetään mieli korkealla.

 28. Tämä ei sitten toteudukaan:

  “Peruttu! Dio Returns
  to 30.11.2017 19:00
  Paikka: The Circus, Kamppi, Helsinki”
  (lähde: http://www.meteli.net)

  Mikähän lienee ollut syynä perumiseen.

 29. Alkaa olla aika viritellä Jii:n joulu-CD:tä kohti kuuloelimiä. On hyvää unilääkettä näin yösydännä – kuten Romanssikin. Kiitoksen paljous, Jii tästä kaikesta.

  • Noh, Jii jakelee onnellisuuslääkettä musiikkimuodossa ja tunnustan, joululaulut on täällä jo alkaneet soida muun musan ohella! Ja Sylvian joululaulua voi kuunnella kesälläkin, on kokeiltu, toimii!!!

   Sitten ihan toinen asia: mua vaivaa ihan hirmuisesti tämän kauden Tähdet tähdet Queen -esitys…en tiedä onko tämä passeli paikka siitä kommentoida, mutta sanonpahan nyt kuitenkin…

   • Jepjep. Ymmärrän tunteesi. Ja mua vaivaa ihan hitokseen se, että meidän kaupunki otti tänne vierailuesityksen (tässä mainoksesta lyhennelmä): “…Champions, joka Queen-musikaali, jossa voit kokea yhtyeen tarinan sekä suomalaisen Bohemians-bändin hulvattomia seikkailuja maailmalla. Freddie Mercuryn roolissa nähdään Dimitri Keiski”.

    Ja montako kertaa olen näille kulttuurirahakirstunvartijoille tässä kaupungissa tolkuttanut, että nimenomaan Jarkko Ahola on tehnyt Queen-konsertteja ja tulkitsee Queenia täysille saleilla paremmin kuin kukaan muu tässä universumissa. Niin nämä jääräpäät täällä eivät sitten ymmärrä oikeasti mitä tekevät! Jos tämän lukevat, niin en kadu sanojani. Jästipäät on jästipäitä tässä kaupungissa. Ja en aio mennä moista katsomaan, olkoonkin miten queeniä.

 30. JP, Marco ja Tony vetivät upeasti eilen Vuosisadan kulttuurigaalassa. Mutta Northern Kings ei ole Northern Kings ilman Jarkkoa.

    • Kuka sanoi, että hän ei halunnut osallistua?
     Ehkä hän on liian kiireinen tällä hetkellä …
     hänen albuminsa tekemä työ voi vaatia enemmän huomiota ja aikaa …

     • Työn alla on mm. Hartwallin keikka, Joulukonsertit ja Albumi, ei voi vaatia Jarkolta mahdottomuuksia. Lepoakin tarvitsee itsekukin. Mukavaa syksyn aikaa ja talven odotusta kaikille!

 31. Hey
  I came across your song Kuutamon Poika and thought you have an interesting and beautiful voice.
  The covers that you do further are not really my type of music.
  If you ever feel like it there are 2 songs I think you could sing wonderfully, preferably a finnish version since I like to hear that language.
  Scarborough Fair, and One Last Time(dream theater).
  Greetings from the Netherlands

 32. Voi että odotan jo kovasti joulukuun 21. päivää, talvipäivänseisausta. Silloin päivä on lyhimmillään. Siksi odotan, että talvipäivänseisauksen jälkeen päivien valoisa aika alkaa pidentyä. Aluksi valo lisääntyy vain viisi minuuttia viikottain. Kevään edetessä päivän pidentyminen nopeutuu ja kevätpäiväntasauksen tienoilla 21.3. päivä pitenee Etelä-Suomessa jo 6 minuuttia vuorokaudessa. (lähde: http://www.suomenluonto.fi)

  JO se tieto, että enää 2 kk ja viikko, niin ollaan taas valon lisääntymisen ihanassa ajassa, aletaan odotella, että koska ne varpuset taas tulevat pensasaitoihin sirkuttamaan ja suunnitellaan narsissi-istutuksia… Nyt voisin jäädä sohvalle torkkupeiton alle sinne saakka…. Zzzzz…Zzzzz…Jaksuja, ihmiset! <3

 33. Kiitos, kiitos, kiitos Jarkko ja bändi eilisestä Kuusankoskella. Tapaamisesta saa jälleen puhtia tulevaan ja jaksaa odottaa joulukiertuetta. Ihan parasta!!!
  ❤ :lla Sari

 34. Hyvää viikonloppua kaikille! Vieläkin on jalat irti maanpinnasta Mikkelin Hauras-konsertissa sydämeeni jääneiden Jiin tulkintojen ansiosta. <3

  No ei siinä mittään, onpahan kevyempi lampsia sienimetsässäkin, kun menee liidellen – ei kompastu jokaiseen kannonkäppyrään. Ja nyt tulee kesäkin takaisin, eli nautitaan oikein kosolti siitäkin lämmöstä.

  Ja menkää nyt ihmeessä sinne Hauras-konsertteihinkin sitä lämpöä tankkaamaan.

  • Kiitos toivotuksista IrQ! Näitä kommentteja on aina niin mukava lukea. Matkaa täältä Turun liepeiltä tulisi reissailuun nyt ihan liikaa, mutta huhtikuinen Logomo sekä Tampereen 40vee nostivat myös täällä jalat irti maasta. . ja liput Arenalle sekä Mikaelinkirkkoon tuolla pöytälaatikossa odottavat, joten onhan tälle vuodelle aika tasaisesti konserttia ollut ja tulossa… ja videot ja YouTube tässä odotellessa soivat, niin ja Romanssi!!!

   • No hyvinhän siellä sitten on pullat uunissa, kun lippuja on jo pinoksi asti pöytälaatikossa. Ja Turussa asuminen nyt mielestäni jo sinällään on positiivinen asia. :)

 35. Kiitos, että joulukonsertti tulee nimenomaan Kallion kirkkoon ja sopivasti juuri ennen joulua. Ihan paras paikka ja aika virittäytyä joulutunnelmaan.

  • Kiitos Jii että tulet Jyväskylään näin vuoden tauon jälkeen! Taulumäen kirkossa soi todella kauniisti äänesi. Pari vuotta sitten kun jouduttiin piippuhyllylle, niin en nähnyt mutta kuulin ja se oli tärkeintä! Tänä vuonna oltava ajoissa. Toivoisin niin “Oi Jouluyö” tulkintaasi, se nostaa ihokarvat pystyyn!! Bohemian rhapsody olisi myös toivelistalla.

   • Niin, pitäisköhän sinne Taulumäelle tilata joku “kamarikuoro” että se Bohemian… onnistuisi?!!

 36. Joo, en ole itsekään lippuja vielä ostamassa, kun pitää katsoa, missä päin maailmaa sitä on joulukuussa.

  Oikein mukavaa syksyä minunkin puolestani.
  Tästä pientä virkistystä viikonlopulle:

 37. Nyt metsään immeiset. Kantarelleja on kosolti, ja suppilovahverotkin jo ovat nousseet. Ja puolukoita on paljon, ja ne ovat todella isoja. :D Siinä se keikkojen odottelukin helpottuu, ja aika kuluu mukavammin sammalikoissa kyykkiessä.

  • Nyt menee sammalikossa melko pitkään 😀, sen verran oli joulukonsertit kaukana, että jäävät väliin.
   Kevätkauden odotteluksi menee….mutta hyvää kannattaa ootella vähän pitempäänkin 👍.
   Ihanaa syksyä kaikille!

  • Juu kyllä on käyty metsässä, talven sienet on jo pakkasessa ja suolassa.Odottelen että puolukat kypsyvät kunnolla. On niin ihana taas odotella Jarkkoa J;kylään. Eihän se Joulu tule ilman Jiin konserttia, viime vuonnakin piti lähteä Kuopioon kun ei J:kylässä ollut. Mukavaa syksyä, sateista huolimatta!!!

 38. En tiedä olenko vanha fani, mutta Teräsbetonin keikoilla juoksin aikoinaan niin usein kuin ehdin. Sen jälkeen on tapahtunut kaikenlaista elämässä, nyt kun on pieniä lapsia, ei pääse niin usein keikoille. Mutta en pidä itseäni parempana fanina siksi että olin Teräsbetonin keikalla kymmenen vuotta sitten! Se oli varmasti vain sattumaa tai hyvää onnea, että olin sen ikäinen että oli aikaa ja energiaa käydä keikoilla vaikka monta kertaa viikossa, eikä ollut muita sitoumuksia. Jos olisin ollut silloin samassa elämäntilanteessa kuin nyt, en varmasti olisi päässyt niin monille keikoille, ja silloin olisi voinut käydä niin että olisin kuullut Jiistä vasta joululaulujen ansiosta. Niin se elämä menee ja ihmisillä on erilaisia elämäntilanteita, ja eri asiat ovat tärkeitä eri vaiheissa. Minusta on silti ihan mahtavaa aina kun Jii saa uusia faneja. Ei se ole vanhoilta faneilta pois että uusia faneja tulee lisää. Tietysti itse tykkään raskaammasta Jiistä ja Teräsbetonin paluu olisi ihan mahtava, mutta olen toisaalta pitkään toivonut, että Jii pääsisi tekemään ison areenakonsertin ja nythän se toteutuu joulukuussa. Sitä odotellaan jo nyt! Toivottavasti myös joulukonserteista yksi tai kaksikin sopivat aikatauluun.

 39. Jii, en ymmärrä miksi faneja pitää laittaa tärkeysjärjestykseen sen mukaan onko uusi vai vanha vai alkuperäinen vai nykyinen fani, vai Teräsbetoni-fani vai AHOLA-fani vai Romanssi-fani vai joululaulufani. Mielestäni vanhat fanit ovat tärkeitä koska he ovat olleet mukana alusta asti, ja uudet fanit ovat yhtä tärkeitä koska he ovat mukana nyt. Myönnän että joskus tulee ikävä pieniä klubikeikkoja ja varsinkin AHOLAn keikkoja mutta kyllä minä sen ymmärrän myös että ilman joululauluja ja iskelmälevyä ei olisi konserttisalikiertueita eikä areenakonserttia. Ei me AHOLA-fanit areenaa vielä täytetä ;) Mitä väliä sillä on, löysikö joku fani Jiin Teräsbetonista vai joululauluista, jos se fani on iloinen siitä että löysi Jiin musiikin? Maailmassa on niin paljon eri arvoisuutta ja erimielisyyttä, eikö musiikki ja fanittaminen voi olla sellainen asia jossa kaikki ovat saman arvoisia ja yhtä tärkeitä?

 40. Kiitos Jarkko ja kaikki soittajat eilisestä konsertista. Hienoja yllätyksiä. Harppu on ihastuttava soitin, sopisi niin hyvin joulukonsertteihin. Ja kyllähän kaikille tuli selväksi, mitä yleisö haluaa kuulla ja nähdä jatkossakin… Teräsbetonin!!!

  • Eilisessä konsertissa en ollut mukana, mutta olen iloinen teidän puolesta, jotka siellä olitte. Olen täysin samaa mieltä Sarin kanssa: Teräsbetonia kiertueille kaivataan takaisin. Teräsbetoni-kokoonpano sai aikoinaan minut kuuntelemaan koko raskaamman musiikin genreä ja tietämään Jarkon olemassaolosta. Teräsbetonin edellekäynyttä ei vaan ole.Tunnelman nousu on Teräsbetonin keikoilla ihan omaa luokkaansa.

  • Sellainen juttu vielä, voisitko Jarkko julkaista ne Tampereen konsertin videoklipit jossakin? Niiden puheosuuksista kun ei paikan päällä saanut mitään selvää.

 41. Miten oisi pienoismalli-Jarkko vaikkapa heijastimena tai avaimenperänä? :D Tulisi ainakin pidettyä heijastinta mukana.

 42. Oulusta lähdettiin aamuviideltä liikkeelle 😀….Kohta pääsemme synttärikonserttiin, nam!

  • KIITOS!! Olipas synttärikattausta kerrakseen…..ja kivoja ylläreitä.
   Aina se sulta priimaa pukkaa!

  • Jyväskylästä lähdin aamulla ja olen pari yötä Tre:lla. Mahtimies mahti konsertissa oli näkemisen ja kuulemisen arvoinen! Todellakin hieno kokemus jälleen. Koko kattaus oli uskomaton, musiikki historia käytiin läpi ja Teräsbetoni oli kirsikka synttärikakun päällä. Vielä kerran Onnea ja musiikin täyteisiä vuosia eteenpäin!!!

Leave a Reply