Guestbook

Welcome to J. Ahola’s refurbished guestbook, let’s hope that spamming arseh*le stays away this time ;)

So please, let’s do this with commenting feature. Stay cool, argue well and behave :)

PS: the archive of old guestbook will appear here soon.

2,128 Comments on “Guestbook

 1. Mukavaa juhannusta Jarkko ja kumppanit! Leppoisasti tämä menee olkoonkin että sää on ollut tavanomainen juhannussää eli kaatosadetta, myrskyä ja ukkosta 🙂. Onneksi ei ole ollut tarvetta juosta pihalle pelastamaan eväitä grillistä ja saunakin lämpenee ilman sähköä…

  • Mukavaa Juhannusta Jiille ja kumppaneille sekä kaikille faneille! Toivotaan että sää suosii.

 2. Ihanaa juhannusta Jarkko, bändi ja fanit ❤ !!! Muistetaan taas se varovaisuus juhlinnassa, ei seistä veneessä housut kintuissa, kurkotella alasti kaivoon jne. Ja vielä kerran, kiitos Jarkko Tavastiasta! Menihän tuo kohtaaminen jälleen herkäksi ja hempeäksi….Kuten sanoit, ensi kerralla sitten lisää!

 3. R.I.P. Reijo Kallio. “Suvivalssi”, … muistoja, muistoja …

 4. Kiitti keikasta, halista ja nimmarista! Pitäisihän sun tietää Jii että me fanit ei niin vain luovuteta, olet meille niin tärkeä että me odotetaan sua vaikka aamuun asti 😊

 5. Keikkadokkarit ovat mahtavia! Kiva että on pitkästä aikaa klubikeikkoja ja festareitakin tiedossa. Kyllä kesä ja festarit kuuluvat yhteen ja Mä tuun sun luo on niin kesäinen biisi. Yritin listata suosikkeja levyltä mutta kun ne vaihtuvat joka päivä, kaikki ovat omalla tavallaan parhaita, riippuen omasta mielialasta. Mä tuun sun luo, Kauas ja Ikuista on tällä hetkellä kärjessä. Toivottavasti ainakin ne kuullaan kesän keikoilla ja mielellään vaikka kaikki levyn biisit!

  • Toivoke: Tampereelle lisää konsertti-, festari- tai kirkkokonserttiesiintymisiä. :D

   Kiva oli taas dokkarinne. Kiitoksenpaljous!

   • Kauniista kesästä on nautittu ja ikävä kyllä kohta alkaa taas päivä lyhenemään, mutta on ainakin yksi hyvä asia syksyssä, nimittäin Jiin konsertista pääsee nauttimaan, pitäähän ainakin kerran ( mieluummin useamman) saada nauttia mahtavasta keikasta. Olen seurannut tiiviisti dokkareita ja ihanaa katsella hymyilevää miestä ja hänen musiikkiaann . Levy on puhki kohta, tilattava uusi.. Tulen kaunista Tamperetta kiertelemään ensi kuussa ja suunnitelmissa ainakin Pispalassa käydä, se on niin upeaa seutua. Mukavaa kesän jatkoa kaikille ja tietenkin lomaa kenellä sitä on!!!

    • Suosittelen myös Pyynikin ja Näsinpuiston upeita maisemia. :) Hyvää lomaa kaikille täältäkin. Kohta se alkaa.

 6. Ihana dokkari taas Turun reissusta. Kiitos hyvästä fiiliksestä! :)

 7. No niin Jarkko, seuraava keikka sitten Tavastialla. Ethän ole unohtanut, mitä lupasit Järvenpään keikalla? Etsi mut keikan jälkeen ja jollet tee sitä, mä löydän sut… Tuun sun luo! See ya!

 8. Lippu Olavinlinnaan on hankittu ja hotelli varattu. Ei se elokuu niin kaukana enää ole. Siinä konsertissa on erityisen juhlava fiilis, onhan Jarkon synttäripäivä ja puitteet mitä komeimmat.

  Anna Kotkasta

 9. Jii, uudelta “Mä tuun sun luo”-levyltäsi muutama nosto:
  – mielestäni kiinnostavin soitanta: Huono ihminen.
  – Teräsbetonimaista fiilistä: Nostalgiaa, Viimeinen askel ja Ikuista on rock`n`roll.
  – Herkintä: Mennyt oot.
  – Mielestäni koko setin kaikinpuolin paras biisi on Huono ihminen.
  Koko levy on todella onnistunut ja kiinnostava, monipuolinen. Mitä useammin sen kuuntelee, sitä enempi siitä pitää. Aluksi mun piti taas lukea läpi kaikki lyriikat ja sitten vasta alkaa kuunnella. Nautin tuotoksistasi taas suuresti – no, tiedäthän sen. :D Kiitos!

  • Ja Jii hei, elä sinä hättäile. Eipä tullut mieleen kyllä tosiaan, että biisi Huono ihminen kertoisi sinusta. :) Lähinnä tuo biisi on minusta kunnollinen itsetuntopläjäys, hiukan itseironinenkin. Näinkin voi toki moni ihminen tänä päivänä pohtia – “…onko sulla paikkaa, onko mulla paikkaa… “. Toivottavasti kaikille kuitenkin paikka löytyy ja omanarvontuntokin kasaantuisi pieni palanen kerrallaan. Elämään kun kuuluu niitä paskempiakin jaksoja. Hyvin olit runoillut tämän biisin.

 10. Tällä kertaa ei yhtään haittaa, vaikkei Jarkon keikalle pääse perjantaina. Mua kutsuu Helsingin Virgin Oil ja ekaa kertaa mulle livenä Psychework. Mahtavuutta!!! Turkuun menevät: Nauttikaa! Niin teen minäkin.

 11. Jii ja bändi, lämmin kiitos Olympian keikasta. Oli taas ihana ja energinen setti. Uuden levyn kappaleet ovat kiinnostavia, ja osassa on teräsbetonimaista “tahtotilaa”, jos niin voi asian ilmaista. Ja olihan se ihan luksusta tälläkin keikalla saada fiilistellä TB:nkin kappaleita. Ihan tuli vanhat hyvät ajat mieleen. Levy on tullut, mutta käsiini en sitä vielä ole saanut sattuneesta syystä. Ihana oli käydä kerrankin lähellä keikallanne, ilman hotellimajoittumisia. Oli mahtavaa käppästellä kotiin lämpimässä kevätyössä, kuin uudestisyntyneenä. Tästä sitä sitten aamuvuoroon. Tämän energian jälkeen jos koettaisi ensin pari tuntia saada unta huiviin. :D

  Oikein ihanaa kevättä teille jokaiselle!

 12. Muutamana yönä olet Jii tullut mun luo, ja sanottakoon että niistä kohtaamisista ei ole lämpöä puuttunut… Saa tulla livenäkin mun luo eikä vain unissa :) Otan lämpimästi vastaan <3 Tervetuloa sinä ihana komistus! Mielelläni odottelisin sinuakin levyn lisäksi…

 13. Hei!

  Kuulin aikoinaan hra. Aholan ääntä ensimmäisen kerran joskus juniorivuosinani Dreamtale -yhtyeestä, ja ensikappale taisi olla: “Powerplay”. Oliko projekti jäämässä niin pieneksi vai miksi Dreamtale jäi Teräsbetonin jalkoihin? Itse henkilökohtaisesti petyin tapahtuneeseen, mutta en väitä etteikö Teräsbetoni olisi onnistunut siinä mitä tekivät. Nyt kun olen seurannut soolouraasi ja muita hullutuksia vuosien jälkeen.. niin eipä se huonompaan suuntaan mennytkään loppujenlopuksi. Jarkko Ahola, kiitos. PS. Dreamtalen “Difference” -albumi ei kuole koskaan.

  • Kiitos, Sari. Sinulle ja muille faneille sekä Jiille ja bändille myös oikein hyvää Vappua!

 14. Upeat Jii ja Wee. Hienot äänet kummallakin. Sovitte hyvin yhteen. :D

 15. Kiitos lyriikoista, Jii. Onpa osuvat. :D Jäi mieleen jo. Olisipa kouluaikoinakin oppinut asiat näin nopsaan.

  • Samat sanat IrQ, niin se vaan on että kun kuulee jotain mielenkiintoista se jää päähän. Jiin levyä odottelen innolla ja toivon hartaasti keikkaa Jyväskylään päin!!! Varmasti löytyy lämmin vastaanotto täältäkin. Olen laittanut Pavikselle toivomuksen, saas nähdä miten käy, lupailivat kyllä.

 16. Waiting for Jii`s new album. Just ordered from LevykauppaX. So nice! To wait is one part of the joy. :)

 17. Kääk, ekaa kertaa kirjotan tämmöseen ikinä mut ny oli pakko! Enpä olis uskonu kun ekaa kertaa TB:n keikalla kävin joskus -05, että minä kävisin jossain konserttisalissa kuuntelemassa sinua 😅 My Way kiertueen kautta “löysin” sut uudelleen. Mut niin ne ajat muuttuu siitä, kun parikymppisenä vannoi tietyn genren nimeen. 🤘 Uutta levyä todella mielenkiinnolla odotellessa. Eka biisi vaati useamman kuuntelukerran, mutta sen jälkeen oon ollu ihan messissä! Ja huh huh mitä tää aika on tehny sulle myös ulkoisesti. Oot kun viini ja niin edelleen… 😅😍

 18. Truly love the new single J. Once again your song exceeded my expectations and these were very high indeed, so congrats, we cannot wait for the album to come out :)

 19. No niin, kaksi päivää Jarkko on luvannut “mä tuun sun luo” eikä miestä vaan näy… Kuinka kauan pitää odottaa?

 20. Kiitos Savoyn keikasta! Uudet biisit ja Queen-osuus olivat mahtavia. Nyt ei jaksaisi millään odottaa uutta levyä. Kiitos myös nimmarista ja yhteiskuvasta keikan jälkeen. Kuva- ja nimmarointijono oli pitkä mutta hienosti oli järjestetty niin, että kaikki saivat nimmarin ja yhteiskuvan ja kaikille riitti aikaa. Oli mukava ja kiireetön tunnelma. Nyt vain odottamaan kesän keikkoja..

  • Mä tuun sun luo, olen kuunnellut ainakin 10 kertaa, mikä biisi!!! Soi päässä jo unissakin.

 21. Tänäänkin Jarkkoa sai ihailla TV:ssa. Piristipä taas iltavuoroa. Työkaverikin piti kovasti. Suosittelin menemään seuraaville konserteille, kun ei ole ennen käynytkään. Kiitos! :)

 22. Kiitos J.Ahola band hauskasta ja myös koskettavasta konsertista Järvenpäässä.
  Sellisti kokoonpanossa sopi hyvin sovituksiin ja saksofonisoolo soi upeasti. Jii, äänesi oli oikein miellyttävä kuunnella, niin matalalta kuin korkealtakin:)

  Tämä oli eka sinun keikkasi missä olin ja hymy huulilla vielä pitkään keikan jälkeen; jaat hyvää energiaa :)

  Oli myös mielenkiintoista huomata, että musiikkisi toi ihmisiä hyvin eri ikäryhmistä ja elämäntyyleistä yhteen. Good job! :)

 23. Aurinkoista Pääsiäisen aikaa Jii, bändi ja kaikki fanit. Ihanaa, että kevät koittaa ja poijjaat soittaa – ja laulaa. :D

 24. Loistavaa, klubikeikka ja vieläpä lähellä. Kiitos! Nyhän täs on jo mieluisaa menoa niin alku- kuin loppukesäänki. :) Hianoa.

 25. Kiva dokkari. Kiitokset siitä. Hyvä mieli ja loistava yhteishenki pursuaa ulos tuosta ja sitä on mukava katsella ja kuunnella. Ja tuo Jarkon nauru, se on sitten niin huippua. Piristipä yöputken jälkeen.:DD

 26. Uusi minidokumentti, mahtavaa! Kiitos, erityisesti Jussille! Mutta mutta… Tuli paha mieli lopussa. Se ainoa biisi, mitä olen Jarkolta pyytänyt ja toivonut liian usein, esitettiin sitten Lahdessa. Enpä ollut paikalla. Voisiko mitenkään saada myös Järvenpäässä Still loving you -biisin…. Jarkko-kiltti, jooko?

  • Älä huoli, ei Jii esittänyt tuota Lahdessa. Lauloi vain tuon pienen pätkän, kun joku sitä yleisöstä tais huudella ☺

 27. KIITOS JARKKO JA BÄNDI!!! Eilinen Savoyn konsertti oli täyttä timanttia! Järvenpäässä sitten uudelleen.

 28. Hei,jos olen saanut vastauksen koskien huomista Savoyn konserttia, niin olen pahoillani etten saa sitä avatuksi. Johtunee siitä että olen vanha käppänä joka osaa käyttää vain sähköpostia…

 29. Hei Jarkko,täällä kaksi vanhaa faniasi odottelee huomista Savoyn konserttia. Olemme myös saaneet mukaan uuden fanisi. Hän oli seurassani 30 vuotta sitten kun tapasin nykyisen mieheni. Näissä juhlatunnelmissa siis Romanssi-konserttiin. Pienen sählän vuoksi paikkamme ovat parvella vaikka permannolle oli tarkoitus päästä. Olisimme onnesta soikeita jos saisimme nimmarisi Romanssi-levyymme juhlan kunniaksi t. Maarit ja Mikael sekä “uusi punatukkainen fanisi” Kristiina.

  • Hyvää naistenpäivää myös minun puolestani! Ja onni asustaa sydämessä, sillä pitkän odotuksen jälkeen, tulevan lauantain 10.3. kruunaa Romanssi Turussa ;)

 30. Mites teillä kevättä on rinnassa? Itse olen innoissani uudesta työstä ja muista mukavista muutoksista elämässä. Kevät mulla alkoi jo heti loppiaiselta. Yhdet narsissitkin jo olen ehtinyt parvekkeella palelluttaa. :) Voikaatten hyvin!

  • Kiitos kysymästä IrQ, nyt alkaa menemään hyvin. On tervehdytty, mutta kevät tuntuu kovin kaukaiselta aatokselta. Nyt odotellaan Savoyn ja Järvenpään keikkoja. Mukavaa viikonloppua kaikille!

 31. Tuon kertomani 28.7. Pieksämäen Vanhoilla Veturitalleilla Veturitorilla keikan lisäksi Jii on tulevana kesänä myös siinä huudeilla, eli Juvalla Juva Rokkaa 30.6. ja Kuopiossa Viinijuhlilla 3.7. So nice! <3

 32. Ihanaa ystävänpäivää Jarkko, bändi ja fanit! Keikkoja odotellessa ja toivottavasti silloin kokonaan kunnossa. Kinttu on luutunut ennallaan ja tänään ensimmäinen aamu viiteen päivään, että kuume on alle 40 astetta. Täältä tullaan vielä!!!

 33. Jarkko, olisko mitenkään mahdollista, että tulevalla kiertueella soittaisit rummut ihan kokonaiseen biisiin?

 34. Tosi hienoa kuulla että uusi levy alkaa valmistua! Konsertteja odotellaan jo 🙂.

 35. Hyvää viikonloppua kaikille. Mihis olette kadonneet? Joko on kevättä rinnassa? :)

  • Maaliskuun konsertteja kovasti odotan. Eipä ole onneksi enää pitkä aika.
   Valoisaa kevättä kohti mennään. Kaikille faneille hyvää kevään ja konserttien odotusta.

   Anna Kotkasta

  • Hyvää viikonloppua myös toivottelen. Täällä ollaan!!! Valon määrä lisääntyy, ja matkapäiväkin lähestyy. On kiva, kun on taas “vanha” arki ja harrastukset pyörähti käyntiin, eli kuorolaulu ja tanssitreenit. Jarkon levyt soi ja YouTubesta katselen usein Jiin ja Waltterin yhteisvetoa Bridge Over Troubled Water, sillä mulla on sen verran ikää, että se alkuperäinen aikoinaan jo kolahti kovaa. Uuden levyn ilmestymistä ei enää millään jaksaisi maltilla odottaa… Romanssi -konserttiin Turkuun on lippu hyvälle paikalle. Täällä Kaarinassa ei ole lunta, mutta eipä pakkastakaan kunnolla. Kevättä kohti mieleni jo laukkaa…

   • Kiitos. Hyvältä kuulostaa teidän suunnitelmat. Pitkien pyhien jälkeen arkeen palaaminen tuo tietynlaista rytmiä ja ryhtiä, vaikka kyllähän sitä on hyvä välillä olla ihan joutenkin, jos se vaan on mahdollista. Eipä ole lunta riesaksi asti, muta en sitä nykyisin enää kaipaakaan. Aikoinaan kun harrastin laskettelua, talvea kovastikin odotti – nyt tuskin uskaltaisin enää mäelle nousta. Ainakin alastulon kanssa olisi kovinkin epävarmaa. Saisivat ehkä moottorikelkalla käydä noutamassa. Kevättä kohti joo – tulisipa jo narsissit kauppoihin. :D

 36. Mahtavaa vuoden vaihtumista Jarkolle ja kaikille faneille!!! Ollaan itse kukin varovaisia ilotulitteiden kanssa, ettei tule pipejä. Itse otan hyvin rauhallisesti, jalka paketissa. Onnellista uutta vuotta kaikille!!!

 37. Jiille ja kaikille muillekin toivotan oikein hyvää uutta vuotta! Tuokoon se sopivassa suhteessa haasteita, tyventä, iloa, uusia kokemuksia ja harmoniaa.

  Innolla odotan jo maaliskuun kalenterimerkintää Jiin Järvenpään-keikasta! :)
  Juu, on mulla elämä, mutta vähän vaan täpisen jo – on kiva, kun on jotain spessua, jota odottaa :))

  • Täpise ihan rauhassa. Se tunne on jokseenkin tuttu. Aiemmin tuli käytyä tiuhempaan keikoilla, mutta työ- ja elämäntilanteiden mukaan on aina mentävä. Mutta se, että kun on mitä odottaa keikkarintamalla, on jo sinänsä tosi mukavaa ja antaa virtaa kaikenlaisiin arjen asiohinkin. Ja keikan jälkeen sitä virtaa riittää pitkäksi aikaa.

   • Jep:) Mä oon menossa ensimmäistä kertaa nyt Jarkon keikalle, olen ns.uusi fani. Elämäntilanne eli työn ja perheen yhdistäminen on joskus aikamoista palapelin kokoamista; siksi ihan todella kivaa kun löytyi mahdollisuus nyt päästä!

    Jarkko: vaikka olenkin nyt vasta löytänyt musiikkisi, on se antanut minulle äärettömän paljon! Silloin, kun arki on enemmän sitä alamäkeä ja vastusta, musiikkisi auttaa pieneksi hetkeksi päästämään irti negatiivisista fiiliksistä. Laitan silmät kiinni ja uppoudun vain musiikin tuomaan hyvään oloon ja rauhaan. Erityisesti kauniit joululaulut ja niiden syvä tulkinta, joka kuuluu äänestäsi, koskettavat kovin levollisesti. Kiitos näistä tulkinnoista, äänelläsi tuot iloa ja lohtua. Arvostan! Keep up the good work :)

 38. No jopas piristi mieltä Jiin ja kumppaneiden dokkari Tampereen kirkosta. Kiitos paljon siitä.

 39. Ihanaa, rauhallista ja levollista joulua Jarkolle! Kiitos kuluneesta vuodesta. Nyt on lupa töpötellä villasukat jalassa, glögimuki kädessä ja tukka takussa ihan hiljakseen. Niin minä aion tehdä. Hyvää joulua kaikille!
  ❤ :lla Sari

Leave a Reply