Guestbook

Welcome to J. Ahola’s refurbished guestbook, let’s hope that spamming arseh*le stays away this time ;)

So please, let’s do this with commenting feature. Stay cool, argue well and behave :)

PS: the archive of old guestbook will appear here soon.

2,226 Comments on “Guestbook

 1. Upea, uskomattoman hieno ilta Hartwall Arenalla. Jarkko ja Waltteri, olette maailmanluokan esiintyjiä. Toivottavasti teette yhteiskonsertteja jatkossakin.

 2. Ootko vapaa vai unelmoinko turhaan susta :) oot niin ihana ja pakko päästä jollekin keikallesi kun en vielä ole päässyt ehkä tulen tampereelle. Joka tapauksessa laulat suoraan sydämeen ja oot vitun hyvännäköinen. T. Unelmiesi nainen

 3. Kiitos mahtavasta Show must go on showsta! Seuraavaksi joulukonsertti Joensuussa!

 4. Hartwall Arenan konsertti oli aivan mahtava! Erityisen upeaa oli kuulla siellä omia biisejäsi ja kunnon heavyä myös! Kiitos!!!

 5. Kiitos upeasta konsertista Hartwall areenalla Todella hienoa että oli se oli mahdollista tehdä nyt terveenä

 6. Hei Jarkko
  Odottelemme innolla huomista Hartwallin keikkaa,pääsemme taas kuulemaan upeaa ääntäsi ja myös laulujanne Waltterin kanssa yhdessä. Ostin liput heti kun tulivat myyntiin koska halusimme myös näin juhlistaa tällä viikolla täyteen tulleita tasavuosiani.
  Toivottavasti tulet uudelleen Lohjan Rantajameille, oli ihanaa kuulla ääntäsi myös jamitunnelmassa. Ilmeisesti ei äänesi ollut ihan kunnossa,josta mainitsitkin. Upeaa että kuitenkin jaksoit kipeänäkin tulla esiintymään.
  Harras toiveeni on että kun suunnittelet tulevia joulukonsertteja, tulisit joskus Lohjan Pyhän Laurin kirkkoon. Voin vaan kuvitella miten äänesi soisi siellä.
  Kaikkea hyvää tuleviin esiintymisiin ja joulunodotusta 💖
  Tunnelmoimme huomenna katsomossa 114, yritämme sieltä vilkutella.

 7. Sinun joulukonsertit Jii tuovat meille niin paljon joulumieltä, että et taida tietääkään. En minäkään ole uskovainen (tarkoitan mitä sanoit Aamulehdessä) enkä muuten käy kirkossa, mutta Jiin joulukonsertti on aina minulle sellainen oma jouluhartaus.

  • Jarkko, haastattelusi Aamulehdessä on koskettava.Epävarmuus, ujous ja arkuus eivät ole huonoja asioita vaan kertovat suuresta herkkyydestä, joka on esiintyvän taiteilijan työssä välttämätöntä.Kuuntelijoidesi kommenteista tiedät, että musiikkisi koskettaa, herättää tunteita ja liikuttaa monia.On hienoa, että olet rohkeasti ja avoimin mielin lähtenyt tekemään uraa eri musiikkigenreissä, kovaa työtä kyllä mutta olet kenties löytänyt tai löytämässä jotain tärkeää. Parhaat konsertit ja biisit taitavat olla vielä edessä, vaikka niin upea vuosi on tämä ollutkin urallasi.
   Onnea, menestystä ja mielenrauhaa sinulle!

   • Pitääpä lukea tänään töissä. Luulenpa, että ovat lehden mulle jemmanneet. Tasan jokainen tietää siellä Jarkko Aholan. :D Jarkko, olet universumin ihme musiikin saralla. Sinut tullaan aina muistamaan positiivisesti. Voimia ja työniloa! P.S. Kirjoitathan sitten joskus elämäntarinan, kunhan aikaa on. Kirjalle varmasti löytyy ostajia.

     • Valitettavasti en ole nähnyt haastista (olisi mukava lukea se), mutta tiedän että se on hyvä ja rehellinen niinkuin Jiillä on ennenkin ollut. Odotan jälleen niin paljon Joulukonserttia,josta alkaa Joulun odotus. Ihanaa kuulla kirkossa kaunista ääntä joka lumoaa aina kuulijan. Lämminhenkistä Joulun odotusta kaikille ja menkää ihmiset kuuntelemaan Jarkkoa jos on mahdollisuus. Se on kokemus joka ei unohdu!!!

     • Hi!
      As I understood, there is story about J`s interview in Aamulehti web page:
      https://www.aamulehti.fi/a/201261616
      04.11.2018. only it article can read by paid abonement.
      Else that same interview was publicated Aamulehti newspaper version too.

     • Aamulehden paperiversiossa 9.11. oli haastis tuon digiversion lisäksi. Työkavereista oli iloa tässäkin asiassa, kun toivat lehden minulle – ja säästinpä haastiksen. :)

   • Samaa mieltä haastattelusta, todella hyvä. Ja arvostan uskallusta kertoa myös ujoudesta ja epävarmuudesta, se on rohkeaa. Kertoo inhimillisyydestä ainakin minun mielestä. Samaa mieltä kaikista näistä mielipiteistä, uskomaton artisti kaikkineen. Kenenkään ääni ja musiikki ei ainakaan minua ole koskaan koskettanut niin syvästi kuin Jarkon. Uskomaton merkitys elämän myllerryksissä on musiikillasi, kiitos siitä. Hirmuisen paljon onnea hartwallin konserttiin ja tuleviin joulukonsertteihin, kuulostaa siltä että tuot joulun tunnelman aikas monen ihmisen sydämeen lauluillasi! Aikamoinen hyvän mielen lähettiläs❣️

 8. Illan viimeinen on ihanan koskettava kappale. Muutkin kappaleet levyllä mutta tämä erityisesti koskettaa minua. Soisipa radiossa enemmän tämän kaltaista musiikkia, niin itsekin tulisi kuunneltua radiota joskus.

 9. Suosittelen käymään katsomassa leffan “Bohemian rhapsody”. Varatkaa nessuja. Just tulin sieltä.

  • Kiitos vinkistä, tarkoitus käydä sunnuntaina katsomassa. Varataan nenäliinat :-)

 10. Teräsbetonia tänä iltana … Uudestisyntynyt…sitä tässä just fiilistelen. On se vaan niin isoa ja komiaa – on se, edelleen!

 11. Queenin ja Freddie Mercuryn historian syövereihin Bohemian rhapsody-leffan myötä. Lippu plakkarissa – tietyllä hartaudella ja odottavalla mielellä…

 12. Kiitos Jarkko mahtavasta Varkauden konsertista! Seuraavaksi Hartwall-areenalle ja Joensuuhun! Kiitos nimmarista!

  • Olen samaa mieltä konsertista. Olen aina ihaillut Jarkkoa. Nyt vaan tipahti pisteet. Sain halin ja selfien, mutt Jarkko näytti keskaria selfiessä 😥 Olin asiallinen, en häiriköinyt. Jos joku sitä miettii.Satuttiin vaan samaan baariin.

  • Lämmin kiitos Logomon konsertista Jarkko!
   Kiitos myös hienosta ja monipuolisesta Mä tuun sun luo-levystä.
   Sisältö on täyttä kultaa!
   Voisit mainiosti jatkossa yhä enemmän esittää omia laulujasi.
   Niissä ei ole mitään vähäteltävää.
   Olet timanttinen ammattilainen!
   Oman tien löytänyt musiikin monitaituri, ei ainoastaan taitava tulkitsija.
   Arvostan!

 13. Minusta Jiillä on ollut hienosti keikkoja. Jotkut valittavat facessa, kun ei ole juuri omalla paikkakunnalla, mutta onhan Jiin mentävä joskus sellaisiinkin paikkoihin, missä hän ei käy usein ja missä ei ole niin tunnettu. Mistäs Jii muuten saisi uusia faneja? Aina valitetaan että kaikki on etelässä niin eikö ole hyvä, että nyt Jii käy muissakin paikoissa? Varmasti on jokaiselle jotakin, vaikka joutuisi vähän matkustamaan. Hyviä keikkoja kaikille ja myös kaunista syksyn jatkoa :)

  • olen samaa mieltä, Jiin kannattaa käydä pitkin Suomea konsertoimassa että ihmiset huomaisivat miten lahjakas muusikko meillä on. Ehkä alussa on vähän epäluuloa mutta siitä suosio kasvaa kunhan kuulevat millainen lahjakkuus meillä on. Tunnen ihmisiä jotka ovat kerran käyneet Jiin keikolla, toteavat että käyvät toistekkin.Kaikki fanit, kerätään lisää konsertteihin joukolla porukkaa!!! Hyvää Syksyä!

   • Lie nuo jo tuon toki huomanneetkin. Siis, että miten lahjakas muusikko Jii on. Ainakin konserttien penkkiriveissä istuessa ilolla kuulee, kuinka iäkkäätkin ihmiset pitävät Jiistä ja tulkinnoistaan. Sydäntenmurskaaja. ;D

 14. Yökyöpeli toivottaa kaikille hyvää syksyä ja keikkafiilistä. Itselläni on muita kiinnityksiä koko syksylle, jotenka näillä näppäimillä keikat jäävät väliin. Kiirettä pittää, kiirettä pittää, eikä jokapaikkaan voi ehtiä. ;)

 15. Huomio J, bändi ja kaikki fanit! Tänään on international hug a drummer day, joten sikäli kun lähistöllä on rumpali, halaa häntä. Itse hoidin asian jo aiemmin tänään, rumpali ilahtui joten suosittelen kokeilemaan :)

 16. Miten jarkko sinulle saa välitettyä yksityisesti pienen toiveen koskien Joensuun joulukonserttiasi? Tiedän että olet kiireinen enkä ole varma miten suhtaudut ihmisten toiveisiin mutta aina kannattaa yrittää. Voisin toiveeni esittää varkauden konsertissakin jos siellä sattuisin sinut tapaamaan mutta tiedän että homma menisi minulla itkuksi ja esittäisin toiveeni pandakarhuna (ripsarit poskella siis😉) ulvoen, se tuskin järkevää siis. Siksi kysynkin miten toiveeni tulisi perille ihan yksityisesti. En halua sitä tässä jakaa koska se on hyvin raskas ja henkilökohtainen asia. Ymmärrän jos et toiveita vastaanota, artisti tekee kuten parhaaksi katsoo ja linjansa mukaisesti. Mutta yritän kuitenkin🙂hyvää alkanutta syksyä!

 17. Jarkko, bändi (sekä myös Vidiootti) :) Suuret kiitokset eilisestä Casino Helsingin keikasta. Mahtavaa oli, tunnelma katossa ja mä suorastaan rakastan J sun lavahassuttelua. Ihanaa katsoa kun artistilla on hauskaa. Sun hymy on valloittava, sitä oli kiva eilen nähdä paljon. Sen verran annan palautetta, että kaipasin enemmän sun omaa tuotantoa settiin. Sua mä ainakin tulin katsomaan ja kuulemaan. Vaikkakin olisin täysin onnellinen vaikka vetäisit ukko-nooaa, katselen ja kuuntelen sua aivan lääpällään laulat mitä vaan. Hetken aikaa jäin odottelemaan jos olisin päässyt sua tapaamaan ja ottamaan vaikka kuvan, kyllä olisin saanut pari toimiston vanhempaa leidiä kovin kateellisiksi. Jouduin odottelun suhteen luovuttamaan jotta pääsen vielä kotiin… Se oli ainoa harmituksen aiheuttaja eilen, kun ei tavattu. Polvi kipeytyi saakelisti kun “jorasin” siellä ;) Mutta musiikki ja lavahassuttelu tempaisi mukaansa, eihän siinä voinut sitten paikallaan olla. Tunnen musiikkisi koko kropalla siis (ja näköjään keikan jälkeen muutaman päivän, jos hyvin käy niin alle viikon rauhoittuu). Harvoin paikalle pääsen ja se on yksi syy miksi sitten fiilistelen niin perusteellisesti. KIITOS kaikille ja jään entistä suuremmalla innolla odottelemaan Vidiootin tuotosta, ihan eri fiilis katsoa kun itse on ollut paikalla. Lämmintä syksyä ja toivottavasti tavataan pian!

  • Olen samaa mieltä, että lisää uuden levyn biisejä ohjelmaan. Levy on ihan mahtava ja minusta ne biisit sopivat sekä klubeille, että konserttisaliin. Toivoisin, että areenallakin kuullaan sitten myös oman levyn biisejä. Se on hieno levy, Jii, sitä kuulisi mielellään enemmän keikoilla!

  • Taas on tullut sateinen ja kylmä syksy niinkuin on tapana joka vuosi tehdä. Mieltä kuitenkin lämmittää tulevat Jiin konsertit Jyväskylässä ja Kangasniemellä. Liput on ostettu hyvissä ajoin. Toivottavasti artistimme ei sairastu flunssaan, C ja D vitamiinia kannattaa syödä. Itse juon joka päivä inkivääri-shottia vitamiinien lisäksi, eikä ole ollenkaan hullumpi olo. Ahkeraan käyn sienimetsässä ja marjat ovat pakkasessa. Mukavaa talven odotusta kaikille kynttilän valossa!!!

 18. Kuulinko oikein että saksofonisti on mukana Nostalgiaa kiertueella? Jee! Hänestä on tullut ihan suosikkini. Nyt pitäisi jaksaa vielä odottaa muutama viikko vaikka ei millään jaksaisi. Muuten aika menee nopeasti, mutta Jiin keikkoja odottaessa, liian hitaasti.

 19. Kiitos, että Tampereellakin konsertoit. Toivotaan nyt, että työvuorot natsaa. Pitääkin huomenna tarkistaa.

 20. Pakko tännekin laittaa vaikka facessa jo kiitinkin! Jiihaa, joskus toiveet toteutuu🤩KIITOS että tulet Joensuuhun joulukiertueellasi, meinasin työpaikalla vetää kahvit väärään kurkkuun innostuksesta kun huomasin kiertuejulkaisun!!! Ei oo totta miten iloiseksi ihminen voi tällaisesta tulla❣️Mahdatkohan itse käsittää, miten paljon musiikkisi ja esiintymisesi tuo valoa, iloa ja lohtuakin pienen ihmiseen elämään niin hyvinä kuin huonompiakin päivinä? Omalla kohdalla sen määrää ei rahassa mitata. Toivon kaikesta sydämestä että tämän vuoden joulukiertue toteutuu ja pääset tuomaan joulun tunnelman niin monille ihmisille. Ja mikä mukavinta oli huomata, moni “syrjäkylillä” asuva saa tänä vuonna melkoisen joululahjan kun saavut meidän tykö tänne vähän kauemmas. Kiitos ja respect🤩

 21. Onpa tyylikäs joulukonserttimainos! Vau! Kiva että pohjoisen fanit saavat konsertteja, kun niitä on toivottu niin paljon. Onneksi on silti perinteinen Kallion kirkko meille etelän väelle.

 22. Missä joulukiertueen aikataulu ja lipunmyynti??? Pian käy niin, että joku muu artisti tuo sen joulun…

 23. Tosi hyvää musaa..jatka tolleen niin suomen kansa on sun.Tosi hyviä biisejä..
  Oon kuunnellu jo yhden CD:n loppuun..Melodia ja sävelkulut on mahtavia ja sanat osuu just kohdilleen…

 24. Kiitos Jarkko tapaamisesta eilen Casinolla. Se oli lämmin ja hauska kohtaaminen, aina on ollut. Sen keikan jälkeen… Mä jään odottamaan sua… Ja hei, autokin löytyi melko helposti.

 25. Hyvää syksyä kaikille! Sieniaikaa odotellen. Se on parasta tässä syksyssä – perheeni lisäksi tietysti.

  • Kiitos samoin, Hyvää syksyä! Sieniä olen poiminut paljon, on suolassa, pakkasessa, sekä kuivattuja. Aika tuntuu pitkältä kun odottaa Jiin keikkaa.

   • Ok. En vielä löytänyt suppiksia enkä kantarelleja. Puolukoita sensijaan tuli kerättyä n. 5 litraa. Minulla ei aika käy pitkäksi. Se suorastaan lentää, vaikken odotakaan yhtään mitään. Keikkoja tulee ja menee, ja minulla ei ole mitään pakkoa olla joka paikassa. On sellainen hyvä ja rento fiilis, ilman minkäänlaista “must-to-do / must-to-go”-painetta. Metsä, oma piha, kiintoisa työ ja hyvät ystävät ja läheiset ovat se, mistä ammennan voimaa. Muutama keikka on toki harkinnassa, kunhan kyseiset artistit ilmoittavat aikataulujaan.

  • Kiitos ja hyvää syksyä! Täällä on vain runsaasti hirvikärpäsiä, kertoivat metsään menneet. Mutta saimme nyt kunnolla vettä ukkosen kera, joten suppiksia tapaa nousta, kunhan vielä odotellaan. Työt ei enää kuulu elämääni, joten harrastukset sitäkin enemmän… Olavinlinnan konsertti oli huikea elämys vailla vertaa, kiitos siitä vieläkin!!! On kyllä liput muutamaan tulevaan tuolla odottelemassa.
   Katselin Pepen Vain elämää -esitystä ja Iltasanomien kommenteissa muisteltiin hänen vierailua Jarkon 40v -konsertissa. Olin silloin paikalla ja se on kyllä elämän ikimuistoisia kokemuksia myös ollut. Mestarit on mestareita!!!

   • Itse en ole Pepen tulkinnoista koskaan pitänyt. Nyt Vain elämää- ohjelman 1. jakson katsottuani yllätyin erittäin paljon, sillä Pepe veti niin todella loistavasti sen biisin yhdessä illan päähenkilön kanssa. Ihan tosin Tuuren vuoksi tuota ohjelmaa katson. Se kiinnostaa, että millaisia variaatioita hän mistäkin biisistä tekee.

    • Ihan Pepen takia aloin katsoa moista ohjelmaa, kun olen aina tykännyt kovasti äänestään ja kappaleistaan. Kyllä jännittikin, että mitä sieltä mahtaa tulla, mutta olikin sitten illan parasta antia ja mestari pääsi yllättämään todella upeasti!!!

     Viimeeksi olen katsonut ohjelmaa silloin, kun Kuustonen lauloi Hectorilta Woyzeckin, (olikohan kausi 5.), se on raju kappale ja kuuntelen sitä vieläkin silloin tällöin… eli mun makuuni on nuo jo hieman ikääntyneemmät artistit…

 26. Savonlinna, ei meinaa sanat riittää kertomaan, miten mahtava musiikkikokemus tuli koettua eilen. Ihan epätodellinen. Kiitos jarkko ja kaikki muusikot!!!! Olet ilmiömäinen laulaja ja esiintyjä! Laulutaitosi on aivan käsittämätön! Ja koko taustakööri, huikea! Kiitos myös siitä, kuinka ystävällisesti kohtaat fanisi, meitä oli eilen kolme sukupolvea kuuntelemassa ja kohtasit keikan jälkeen kaikki tasavertaisina iästä katsomatta. Liikuttavaa suorastaan… Tällä jaksaa taas alkusyksyn takuuvarmasti, loppusyksyn keikkoja odotellessa! Ja tule jarkko pliis Joensuuhun joulukiertueellasi🙂 vielä kerran iso KIITOS eilisestä konsertista!

  • Olen samaa mieltä kaikesta. Konsertti kruunasi ainakin minun kesäni. On kiva että on ollut monenlaisia keikkoja, festareita ja klubikeikkoja, ja konserttisalit, kaikki erilaiset fanit on otettu huomioon. Mutta Olavinlinna oli ehdoton kohokohta. Adagiosta tuli ihan kylmät väreet. Kiitos Jii että jaoit synttärisi meidän kaikkien kanssa, oli aivan huippu ilta.

  • Aivan upeaa Savonlinnassa! Jarkko, olet ihan paras:) Loit unohtumattoman illan. Kannatti tulla Oulusta saakka. Tervetuloa tänne pohjoiseenkin keikoille, kovasti odotellaan sinua :)

  • Myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut “lapselle”! 💖🌸🌹🌻🎂

  • “Lapselle” myöhästyneet onnittelut syntymäpäivän johdosta ja kaikkea hyvää elämääsi!🌹🍀🌻

 27. Parasta mahdollista syntymäpäivää ja hurjan paljon onnea Jarkko! Mahtavaa keikkaa Olavinlinnaan, ollapa siellä tänään… Olet rakas, ihana, muru…❤

  • Sydänlämpimät Onnittelut!!! Unohtumatonta keikkaa teille kaikille jotka ovat paikalla. Itse en valitettavasti pääse, mikä harmittaa vietävästi. Onneksi on vielä Lokakuun keikat tulossa jonne on liput odottamassa.

 28. Kova odotus Olavinlinnan keikkaan. Varmasti on spesiaali! Mitähän jännää olet keksinyt?

  • Pidähän hauskaa! Itsellä sattuu töissä kolmen yön putki, jotenka hengessä mukana. Olavinlinnassa oli viimeiksi Jii, Waltteri ja Laura, ja kokonaisuus toimi sekä puitteiltaan että tunnelmaltaan. Jarkko kun nousi sinne portaiden yläpäähän, tuli hämärä valaistus, ja savua, ja Jii tulkitsi Suojelusenkelin, niin aika pysähtyi – ja melkein sydänkin. Ihana Jii – forever!

 29. Tampereen Ratinassa Patella pukkasi juuri pientä “kinkeriä”. Pikkukaupungin väkiluvun verran rokkikansaa samalla stadionilla. Ilotulitus oli järeämpi kuin ikinä uutena vuotenakaan. On se äijä! Kunhan Jarkkokin ehtii yhtä paljon työvuosia artistimittariinsa haalia, niin sitten vähintäänkin lie tällaiset kemmakat odotettavissa. Tosin, mielestäni ilotulittaminen on aina ollut silkkaa rahan tuhlausta. Ihan mukavat tupsaukset kun saa muullakin pyrotekniikalla aikaiseksi.

  • Kävin juuri ennen Paten keikkaa Tampereelle ja vähän harmitti kun en ollut suunnitellut reissuani kyseiseen ajankohtaan. Matkani T:reelle oli niin mahtava, kolme päivää kiersin ympäri kaupunkia ja nautin koko lomasta!!! Varmaankin T:re kiinnostaa koska Jii asuu siellä, vaikka en valitettavasti törmännyt…Tänne toiseen järvien kaupunkiin odotellaan kiihkeästi, eli Jyväskylään. Marjoja on pakastin pullollaan mutta sienien ystävänä täytyy tyytyä viime syksyn antimiin…Lokakuu on kuitenkin se mitä odottaa, Tervetuloa Jii K-Suomeen!!!

   • Siistiä, Einari, että lomasi onnistui. Ja sitä aurinkoahan sinä sitten sait – alkukesän epäilyistäsi huolimatta. :D

    • Kyllä Kiitos, aurinkoa riitti koko loman ajaksi. Kiitokset myös vinkeistä missä kannattaa käydä! Jostakin luin että Jarkkokin käy lenkillä mm. Pispalassa ja Pyynikillä, on kyllä hienot puitteet, kateeksi käy. Näsinpuisto, Hämeenpuisto, Pyykkipuisto jne. tuli nähtyä.

 30. Jarkko! Kiitos Tykkimäen keikasta. Olet paras ja ihanin 😍. Anna

 31. Pieni selvennys kahteen edelliseen viestiini, toisen luulin hukkuneen matkalla kun ei pariin päivään tänne kuulunut, joten päätin kirjoittaa uuden suitsutuksen😁jarkko bändeineen sai tuplakiitokset ja – kehut, ne olette kyllä ansainneetkin, ja minä opin olemaan astetta kärsivällisempi jatkossa🙂hyvää loppukesää ja syksyn alkua kaikille!

 32. Kiitos mahtavasta keikasta pieksämäellä jarkko ja koko bändi! Pitkän aikaa on pitänyt laittaa jokunen kommentti tänne joten nyt lienee sen aika. Olemme jo vuosia mieheni kanssa kuunnelleet musiikkiasi ja olemme sitä mieltä, että olet tämän maan paras ja taitavin mieslaulaja! Ja mielestäni monipuolisin. Myös bändin jäsenet ovat taitavia ja sympaattisia. Oli mukava saada vaihtaa muutama sana keikan jälkeen, tunnut olevan varsin huumorintajuinen ja mukava ihminen. Uusin levysi on todella hyvä, hienosti olet saanut kytkettyä lauluihisi koko elämän ja ihmisyyden hyvät ja raadollisemmatkin puolet, pilkettä silmäkulmassa unohtamatta. Kiitos, musiikistasi tulee aina hyvä mieli! Toivottavasti saamme nauttia musiikkisi ja bändisi antimista kauas tulevaisuuteen! Hyvää loppuvuotta ja onnekkaita syksyn keikkoja jo etukäteen!

 33. Thank you Jii and the whole band, and those friends I met there at the first row in Pieksämäki.

 34. Hei jarkko ja koko bändi! Kiitos mahtavasta pieksämäen keikasta, kesän ja loman lopetus ei olisi voinut olla hienompi! Jarkko olet suomen paras ja osaavin miesartisti ja bändin pojat on symppiksiä! Kiitos nimmarista ja valokuvista sekä sinulle ja bändin pojille! Savonlinnan ja hartwallin keikkaa odotellessa, tuotte iloa uudella levyllä joka päivä elämäämme! Ps. Joensuun suuntaan saa tehdä keikkoja, niitä täällä odotellaan 🙂

 35. Jarkon keikalle Pieksämäelle tulijoille vinkiksi:
  Ruokaa ja juomaa viihtyisässä ympäristössä:

  – Nostalginen ja viihtyisä HILPEÄ HOSPODAR-ravintola ihanan puiston keskellä, Pieksänjärven rannalla, Savontie 9. Hyvä yleinen hiekkapohjainen uimarantakin ihan siinä kävelymatkan päässä. Jos aikaa on, suosittelen ruokailun jälkeen rantatien kävelyä uimarannalle.

  http://www.hospodar.fi/yhteystiedot/

  sekä

  – Huippusuosittu thai-ruokapaikka:

  ANA THAIRUOKA Kaakinmäenkatu 14, ihan vaan sen rautatiesilta yli, ja siinähän se jo onkin heti vasemmalla puolella katua.

  https://www.facebook.com/ana.thairuoka/

  – Pitserioista suosittelen ehdottomasti ATLANTIC = SAMIN PIZZERIA JA KEBAB, Tallikatu 9. Tämähän on ihan siinä keikkapaikan kadun toisella puolella, Sokoksen takana, ja samalla myös pääkadun eli Keskuskadun kulmauksessa, Tallikatu 9. PItsat ovat todella isoja ja ihania, ja palvelu on ystävällistä.

  – Ja tokihan löytyy muitakin ravintoloita ja pitserioita, mm. S-ryhmän ravintolat niin ABC:ltä n. 3 km päästä kuin ihan keikkapaikankin ääreltä.

  Itselle sopivaa tunnelmaa ja viihtyvyyttä voi jokainen etsiä kaupungin tarjonnasta omien mieltymystensä mukaan. Tässä oli vain pari vinkkiä.

  • Sama täällä. Todella mukavaa mennä Pieksämäelle Jarkkoa kuulemaan. Esiintymistilat ovat ihan hulppeat ja nostalgiset, rokahtavan rosoiset, mutta uudistuneet – vanhoilla veturitalleilla kun ollaan.

 36. Hartwallilla, tai joskus jossain jos haluut Ave Marias veroisen taivaiden särkijän, niin – uudelleen tämä toive – Bizetin oopperasta Helmenkalastaja Je crois entendre encore-aaria. Kuulen kauniit ylä-äänes, sävyt kun kuuntelen sitä. Ja siitä saa sellaisen semisti rockin, akustisen bändisovituksen kuten David Gilmour osoittaa. Suomalaiset sanat löytyy, Nadirin Romanssi.

  https://www.youtube.com/watch?v=lKKLqnN8iVU

  Muutoinhan olen sitä mieltä että uusin levysi on loistava. Jatka omilla biiseillä – edellinen toive ei ristiriitaa jälkimmäisen kanssa, vaan linjassa menee!

 37. Hei J! Onko Savonlinnan konsertti sama kuin syksyn kiertueella vai jotain ihan muuta?

   • Ihanaa. Siihen on onneksi niin vähän enää aikaa. Malttamaton on odotus.

    • Onkohan Vidiootti mukana Savonlinnassa? Olisi mahtavaa jos vaikka osa konsertista saataisiin videolle tai sitten minidokkaria konsertista. Niin kiva että nyt on taas videoita youtubessa, sekä Vidiootin että muidenkin. On ihanaa fiilistellä keikkoja jälkeenpäin videolta, ja minidokkarit ovat ihan mahtava idea, suurkiitos niistä sekä Jiille että Jussille.

 38. Hei Jarkko. Tänään nähdään Rantajameissa,ollaankin odotettu että saadaan taas kuulla upeaa ääntäsi. En ole vieläkään toipunut siitä että kun Savoyn konsertin 11.03.18 jälkeen pääsimme hakemaan nimmarisi ja juttelemaan kanssasi, niin aloin jännittää niin että meinasi mennä änkytykseksi koko meikäläisen keskustelu. Ja huomasin että tajusit tilanteen ja pelastit sen upeasti. Saimme myös muistoksi tosi kivan yhteiskuvan, kiitos että jaksat faniesi kanssa niin upeasti. Yritämme lähetellä jostain äänipöydän kulmilta merkkiä illalla että paikalla ollaan ! Toivottavasti kajautat myös upean hevisaundisi Lohjan iltaan. T. Maarit

 39. Huomenna Rantajamit, jee!!! Joko Jarkko tällä kertaa? Tavastialla sanoit, että ensi kerralla…

  • Kyllä on kaunis ja koskettava kappale, tuli kyyneleet silmiin. Sopisi Jiin äänelle vaikkakin sanat eivät oikein sovellu. Loma alkoi ja tietysti vettä sataa ja on pilvistä, toivottavasti saadaan aurinkoakin kolmen viikon ajalle. Taisi ainoat helteet olla toukokuussa:(:( Ps. Kiitos vinkistä, Näsinpuistossa täytyykin poiketa (jos ei vettä kovin sada).

   • Joo, sama juttu, em. kappale tosiaan on koskettava. Tuon biisin linkitin, sillä tuo fiilis tuli minulle nyt, kun viime päivinä lomallani vierailin oman synnyinkotini tiluksilla – vaikka asumiskelvoton mökkipahanen on kohta purettava, niin ikäänkuin aistin, että isäni edelleen istuu siinä pihakaivon kannella ruutupaidassaan ja katselee minua siellä liikkuessani. :) Ja ajattelin juuri samoin, että olisi hienoa, jos Jii tuon kappaleen joskus esittäisi. Hienoa, että sinulla on loma vasta alussa. Minulla se on juuri lopussa, ja ke takaisin työhön. Tampere on muuten tosi mukava kaupunki. Kaunis, puistoja ja vettä, ja ihmiset siellä ovat olleet tosi ystävällisiä, avuliaita ja keskustelevia. Ja en siis itse ole alkuperäinen manselainen, mutta isävainaani on syntynyt siellä ja asunut siellä nuoruutensa, kunnes joutui sotiin. Oikein mukavaa lomaa sinulle, Einari. Poikkea ihmeessä myös Tallipihan pikku puodeissa siinä Näsinpuiston alla. Ihana, historiallinen miljöö ja herkkujakin saa maistella. :D

    • Kiitos IrQ! Totesin viime kesänä käydessäni Tampereella Jiin juhlakonsertissa että kyllä se on Suomen viihtyisin kaupunki.Ramppasin ristiin rastiin kaksi päivää siellä ja ihailin paikkaa. Niinpä halusin tänä kesänäkin palata sinne ja kiertää enemmän nimenomaan Pispalaa ja Pyynikkiä. Kun vaan säät sallisivat!!! Odotan kuumeisesti Jiin keikkaa Jyväskylään koska en ole nähnyt Joulun jälkeen. Työniloa sinulle!

     • Kiitos. Tässähän tämä alkoi ihan seesteisissä merkeissä. On muuten tähänastisen elämäni paras työporukkakin tässä. Ja kenellekään heistä ei ole jäänyt epäselväksi, että kenen artistin musaa meikäläinen kuuntelee eniten. Pomokin tuli eräänä keväisenä aamuna huoneeseeni laulaen hyvän huomenen toivotuksena “…mä tuun sun luo…” :DD

 40. Reissusta juuri palanneena en Juva Rokkaa-tapahtumaan ehtinyt. Mutta heinäkuussa sitten.

  Tulipahan taas meriväkeä ilahdutettua TB:n Taivas lyö tulta-biisillä. :D

 41. Ihanaa nimipäivää Jarkolle ja paljon onnea! Hali-pusut 😚 myös…

 42. Tulipa käytyä Juhannuspäivän iltana läheisteni kanssa vähän erilaisen genren settiä kuulemassa – Jari Sillanpään keikalla. Ihan hiton loistava keikka. Suosittelen lämpimästi. :) Nyt jaksaa odottaa Jarkon heinäkuun esiintymistä.

  • Taivas lyö tulta (Teräsbetoni) tuli taas vedettyä antaumuksella karaokessa ennen keikkaa – ja ihan vesiselvänä taas. Sen verran monesti tullut jo kyseinen biisi vedettyä, ettei enää tarvia sydänkohtausta pelätä. :DD

Leave a Reply