Guestbook

Welcome to J. Ahola’s refurbished guestbook, let’s hope that spamming arseh*le stays away this time ;)

So please, let’s do this with commenting feature. Stay cool, argue well and behave :)

PS: the archive of old guestbook will appear here soon.

2,074 Comments on “Guestbook

 1. Jes, pankin ongelmat takana ja liput Piano/Forteen hankittu. Mahtavaa! Jarkko, Krapilla tavataan (toivon että tuo pitkäperjantai on nimensä veroinen) <3 Varoitus: toinen toimiston puumista (jotka ovat sinuun kovin ihastuneita) tulee mukaani… :) Nähdään, suojelen sua puuma-hyökkäykseltä kyllä.
  Hei samalla tuli mieleeni, onko mahdollista saada keikkajuliste? Ihan törkeen hyvä kuva, komistaisi toimiston seinää suorastaan kateutta kollegoissa herättäen… Työteho kyllä saattaisi tuijottelun vuoksi hieman kärsiä, mutta ei se haittaa niin paljoa kun olen nopea ja tehokas :)

 2. Jiin joulukalenteri on hyvää ja humorististakin pohdintaa. Kotoisa tunnelma, hyväsydäminen Joulupukki. Lie miten hyvin tuntee Jarkon… Kiitos paljon näistä ilonaiheista!

  • Itsenäisyyspäivä on takana. Kuuntelin Netan ja Jarkon Finlandiaa monta kertaa (tänäänkin) eikä siihen kyllästy, ihan mieletön! Onneksi sain kokea sen J.kylässä . Joulukalenteri on niin mainio, villasukat jalassa kiikuttelee Pukki siinä ja minusta tuntuu että on jotain sukua jopa Jiille??? Mistäpä sen tietää! Mutta nyt innolla odotan kun Jii laulaa meille Joulumieltä Kangasniemellä. Onnellista Joulun Odotusta kaikille!!!

   • Oli niiiiin henkeä salpaavan upea konsertti Kangasniemen kirkossa!!! On aina ihana kuulla sanomattoman hienoa ääntäsi. Taiteilet äänelläsi, olet huippu muusikko. Luulenpa ettei kyseisessä kirkossa ole ennen kuultu tuollaista tulkintaa, sen huomasin yleisön ilmeistäkin ja itsekkin olin ensimmäistä kertaa siellä. Sydämelliset KIITOKSET koko poppoolle, erityisesti Jarkolle ja lemmikki kärpäselle!!!

    • Työporukan kanssa tänään pikkujoulua viettämässä. Ensin hyvää safkaa Tornissa, sitten Tamperetalossa Vesa-Matti Loirin konsertissa. Olipa eka kerta, kun tapasin Veskun livenä.

     Kuului muutamia samoja biisejä, kuin Jarkonkin joulukonserteissa ja RJ-konserteissa. Tulkinnat vaan erosivat kovasti. Oli hieno ilta. Kaipaan kyllä kovasti jo Jiin keikoille. “Työt on nykyisin haitanneet hieman enemmän harrastuksia”, kuin aikoinaan, kun aina oli viikonlolput ja illat vapaat. Mut kaikki ajallaan. :D

 3. Ihana facebook joulukalenteri Jii! Paras ikinä!!!!! Joulukonserttiin olen minäkin lähdössä. Iloista joulun odotusta Jii ja fanit!

  • Mukavaa joulun odotusta! Jiin joulukalenterista pääsen nauttimaan vasta viikonlopulla, sillä tietokoneestani on ääni hukassa. Onneksi itselläni sentään toimii. Muuten nääs joutaisin telakalle. Tuossa kalenterin pukissa on kyllä kosolti tuttuja ilmeitä noissa silmissä. :D Kotoisa kuva muutenkin.

 4. Nyt 29.11. illasta istutaan työkaverin kanssa Kokkisodan ääreen. Sipsit ja dipit on hankittu. Nyt ee muuta kun naatitaan. :D

  • Olipa viihdyttävää katsottavaa. Jarkko on sitten erinomainen myös keittiössä – se tuli nähtyä. Mies oli tehtävissään ja paineenalaisessakin tilanteessa kuin kala vedessä. Huumori ja rentous näkyi työn touhun keskellä. Kiitos tästäkin!

   • Jii on Show-mies, se on nähty ja koettu. Kokkisodassa oli rento ja yritteliäs, kätevän näköistä toimintaa. Huomasin Jiin pyyhkivän pöytää välillä, siisti mies ja on itsekin kertonut että tykkää kun kotona on siistiä. Hyvät pöperöt laittoi ja blenderille tulee varmasti käyttöä, Onnea!!!

 5. Aina samat valittajat!! Miten niin Jii ei ole esillä, onko valittajilta mennyt ohi Kokkisota ja kaikki lehtijutut ja Hartsun keikka ja kaikki muut keikat, tänä vuonnahan on ollut paljon enemmän keikkoja kuin ikinä. Älä Jii välitä valittajista, me tosifanit arvostetaan kaikkea hienoa mitä olet tehnyt. Eikä minusta Jiin tarvitse ollakaan koko ajan esillä joka ohjelmassa.

 6. Olen usein lähettänyt tv-ohjelmiin ja levy-yhtiöönkin toiveita, ja toivon usein radioon biisejä. Olen huomannut, että kun kirjoittaa kohteliaasti ja ystävällisesti niin saan melkein aina kivan vastauksen, ja olen saanut toiveita läpi. Mutta jos rupeaa haukkumaan ja kirjoittamaan ilkeästi muista artisteista, ja vielä rupeaa pelkkänä fanina neuvomaan levy-yhtiön ihmisiä että miten heidän pitää tehdä työnsä, niin enpä usko että siitä seuraa mitään hyvää Jiille ja meille faneille.

 7. Voisitteko te siellä I love Jarkko Aholan faniryhmässä rauhoittua hieman. Luuletteko te että jos kirjoittaa levy-yhtiön ja keikkamyyjän sivuille, ja haukkuu keikkamyynnin ja levy-yhtiön väkeä, ja haukkuu muita artisteja, niin se auttaa Jiitä? Jos haluatte lisää keikkoja niin voi pyytää kohteliaasti ja esittää toiveita, ei tarvitse haukkua keikkojen järjestäjiä. Tai jos haluaa Jiille lisää julkisuutta, niin levy-yhtiön ihmisten haukkuminen ei varmasti ainakaan saa sitä aikaan. Tiedoksi teille että ette edusta kaikkia faneja, eivätkä kaikki ole teidän kanssa ollenkaan samaa mieltä.

Leave a Reply